Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki
Wyświetlenie odpowiedzi
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziCoś strasznego...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Metalijka to taki pseudometalowy odpowiednik makatki z jeleniem, twórczość ś.p. Czesława moim zdaniem również dobrze wpisuje się w definicję muzycznego kiczu. Oba elementy (czyli pieśń i wykonawca) dopełniają się więc harmonijnie tworząc spójną estetycznie całość i zupełnie nie rozumiem przedpiśców z ich "to straszne" ani mojego syna (III klasa liceum muzycznego) który przed chwilą zbiegł z piętra krzycząc żebym natychmiast "to" wyłączył
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziUscislajac - 8 lat i 8 miesiecy, bo zmarl w kwietniu
Zalapalem sie jeszcze na Typow na Woodstocku, piekna sztuke zagrali.Last edited by KlossJ23; 2019-08-29, 20:25.
Comment
-
-
To teraz trochę z innej beczki...
Jeden z największych gitarzystów i wybitna osobowość. Nie żyje i jest zapominany, ale nie można na te zapomnienie pozwolić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziCoś strasznego...
Hiewi Mietau urrrraaaa! :-)Czy napija sie panowie piweczka?
Comment
-
-
Moja koleżanka stwierdziła dawno temu, że to najbrzydszy zespół świata, ale gra OK.
Nie znam się na damskich gustach, może i nie są to przystojniacy, ale grają fantastycznie
Comment
-
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziMoja koleżanka stwierdziła dawno temu, że to najbrzydszy zespół świata, ale gra OK.
Nie znam się na damskich gustach, może i nie są to przystojniacy, ale grają fantastycznie
https://www.youtube.com/watch?v=Q3qmP-WHNnQ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMoże coś takiego ?
https://www.youtube.com/watch?v=XebvpPtebaI
Z niecierpliwoscia czekam na zenski tribute-band Manowar. Nawet mam propozycje nazwy: Womanowar. Grunt, zeby poszly za ciosem i graly na gole klaty :-)Czy napija sie panowie piweczka?
Comment
-
Comment