Wszystkim piwowarkom polecam picie piwka przy muzyczce w domciu, bo spożywanie browarka w miejscu publicznym może sie skończyć małym mandacikiem
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
ostatnio trafiłem na taka stronkę http://www.live365.com/index.live
można tam znaleźć wiele ciekawych stacji radiowym.
Wystarczy wybrać interesujący gatunek muzyczny.
PolecamWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
ano, czasem siedzą w odtwarzaczu , będąc przy podobnych klimatach - Strapping Young Lad też ma coś ciekawego do zaoferowania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Szczerze polecam projekt panów z Dream Theatre pod nazwą Liquid Tension Experiment. Muza jest rewelacyjna. Jak dla mnie to najbardziej techniczna kapela, a przy tym nie pada sama treść. Genialne pomysly, bardzo dobrrzy muzycy (Mike Portnoy - perkusja rządzi) wprost bomba.
Comment
-
-
A coś bliżej o tym projekcie - w jakim kierunku podążają - ostrzej niż Dream Theater czy bardziej popowo?
A co do Portnoy'a to zgoda - myślę że lepszy technicznie od Niego jest tylko perkusista Rush - Neil Peart.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A co do Portnoy'a to zgoda - myślę że lepszy technicznie od Niego jest tylko perkusista Rush - Neil Peart.
No i Żąleną oczywiściebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Szczerze polecam projekt panów z Dream Theatre pod nazwą Liquid Tension Experiment. Muza jest rewelacyjna. Jak dla mnie to najbardziej techniczna kapela, a przy tym nie pada sama treść. Genialne pomysly, bardzo dobrrzy muzycy (Mike Portnoy - perkusja rządzi) wprost bomba.
No rzeczywiście bomba. Na razie udało mi się ściągnąć z netu 2 płytkę - bardzo pyszna, myślę ze nie tylko do piwa ale i do samochodu będzie dobra. Pierwsza płyta już też prawie ściągnięta, a jest jeszcze koncert...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Metallica - St. Anger
Wszystkim tym, którzy przygodę z Metalliką zakończyli na tzw. Czarnym Albumie, szczerze polecam najnowszy LP - "St. Anger"! To nie tylko powrót do dawnego, ciężkiego i szybkiego grania. Nowe brzmienie gitar rytmicznych, dominujący bas, zadziwiający, rozstrojony, głuchy werbel (chyba... ). Brak solówek! Gwałtowne zmiany tempa i nastroju w środku utworu. Żadnej "ballady"! Słuchając pierwszy raz, zastanawiałem się, czy to na pewno Metallica, bo pierwszy kawałek ("Frantic") zajechał mi Slayerem . Nie spotkałem się jeszcze z tak wyraźną zmianą stylu w czyjejkolwiek twórczości... Zmiana, moim zdaniem, zdecydowanie na PLUS!
POLECAM!
Comment
-
-
We wrocławskim Radiu Kolor codziennie ok. godziny 21 mają swoją audycję Mann i Chojnacki. Audycja nazywa się: "Maniana, czyli muzyczna pogadanka Wojtka i Janka". Ludzie, jakie oni bluesiska tam puszczają !! I jak się rewelacyjnie tego słucha siedząc w fotelu z piwkiem w łapie ...
Comment
-
Comment