Blues, jazz, rock, ska, szanty i wszelkiego rodzaju tematy pokrewne. Zależy też to od knajpki i towarzystwa. Szkoda że u mnie nie ma żadnego profilowanego lokalu tylko wszędzie tłuką "przeboje".
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
pjenknik napisał(a)
A ja kupiłem ostatnio płytę Dulfer & Dulfer, jednej saksofonistki i jej tatusia Polecam, na spokojne wieczory, może być pod piwko.
Comment
-
-
Kocham U2. Nie mam nic lepszego jak odpalic sobie ich koncercik usiasc przed ekranem i "zatopic" sie w piwku i tych dzwiekach. No i oczywiscie genialny jest tez folkowy zespol The Dubliners. Z polskich zdecydowanie Dzem i Roze Europy. Chociaz ostatnio mialem okazje spedzic imprezke przy plycie Perfektu i szczegolnie w ucho oprocz znanych wszystkim szlagierow, wpadla mi piosenka o bardzo cieakwych slowach refrenu - "i zywy stad nie wyjdzie nikt". Swoja droga niewiele brakowalo
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Czy ktoś z szanownych Forumowiczów zna jakiś program do obróbki mp3?? Taki który można sobie ściągnąć z intenretu, a co do obróbki to mam na myśli to żeby można było skracać i wycinać nie potrzebne fragmenty piosenek.
Comment
-
-
ZapMih napisał(a)
I like an instrumental music of ALEKSANDR SEROV - Russian composer/singer... Propose everybody to listen to his new INSTRUMENTAL album "MISHEL"...
Comment
-
-
Wpadły mi ostatnio w ręce płytki rosyjskich zespołów bluesowych Blues Cousins (Moscow Boogie) i Alex Barishev & The Blackmailers Blues Band. Nigdy bym nie przypuszczał, że tak przyjemnie w Rosji bluesa grają. Żeby jeszcze tylko nie śpiewali...
Comment
-
-
Kiedyś zebraliśmy się z kolegami nad przywiezionymi z Czech piwkami i włączyliśmy sobie czeską knajpianą muzyczkę (frywolne treści na podkładzie przypominającym niemieckie heimat melodie). Zrobiło się jak w czeskiej knajpie. Bajka. Polecam.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
Comment