Och trochę się popogowało ale niestety z kondycją kiepsko bardzo. Ale i tak się dobrze czuję,ciało jak zwykle poobijane, mięśnie napięte - po prostu super. I do tego przed koncertem "trochę" piwa.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
wriggle napisał(a)
Czy to to Touch&Go któro wykonywało kawałek "Would you? [go to bed with me]" ?
Straight to Number One z Reklamy EB
Tango In Harlem z reklamy Palm'aNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
właśnie przeczytałem, że zmarł Johnny Cash
nie znałem całej jego twórczości, ale ten skrawek, który miałem okazję poznać zapadł mi w pamięci i sercu.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Tak własnie... to oniNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
robox napisał(a)
Dla miłośników twórczości Smashing Pumpkins, polecam muzykę nowej kapeli Corgana ZWAN, z płytki "Mary Star Of The Sea" .Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
A wczoraj Robert Palmer wyciągnął nogi
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
No nie żartuj!! Ten co tak ładnie nagrał z UB 40??
Comment
-
-
Dodam że obcisłe czarne stroje w które były panie ubrane nieco prześwitywały, a utwór nazywał sie "Addicted to love" i był chyba najlepszy w dorobku pana R.(I.)P.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Najlepszy ze względu na prześwitujące czarne kostiumy występujących w teledysku pańTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Lubi ktoś System Of A Down? No to ściągać "Chop Suey" w wykonaniu Richarda Cheese'a.
A kto lubi lub chociaż zna Deep Purple, natychmiast zasysać "Smoke On the Water" w przeróbce grupy Senor Coconut.
Oba wykonania są z zupełnie innej bajki muzycznej, niż oryginały, co chyba wystarczy za rekomendację.
Aha, dorwałem również "Smells Like Teen Spirit" Nirvany w wykonaniu chóru kościelnego (gregorian chant)
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Lubi ktoś System Of A Down? No to ściągać "Chop Suey" w wykonaniu Richarda Cheese'a.
Aha, dorwałem również "Smells Like Teen Spirit" Nirvany w wykonaniu chóru kościelnego (gregorian chant)
Co do przeróbki Nirvany, wystarczy mi przeróbka Ala Yankovicha .
Comment
-
Comment