Ze dwa lata temu byłem na takim badziewiu, co się zwie Slipknot. W zespol jest trzech perkusistów. Jeden gra na normalnym zestawie, a pozostali biją czerepami w jakieś beczki. Paranoja. Paranoja za dwieście złotych
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
robox napisał(a)
...czyli System of a down..."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
Wszystkim miłośnikom solidnego gitarowego rocka polecam rzecz, która w sklepikach będzie od 3 listopada - Underground "Kto jest kim". Ja już mam i słucham zajadle od kilku dni.
To coś dla tych, którzy nie zapomnieli czym może być soczysta solóweczka gitarowa, lubią Pearl Jam (wokalista tak lekko zalatuje...) i przede wszystkim zwracają uwagę na niezgorsze teksty. Do piwa idealne - sprawdzałem wczoraj i sprawdzam dziś popijając spokojnie Rycerskie z Namysłowa.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Kiedy pracowałem w pewnej gazecie muzycznej dostawałem promosy do recenzji nawet na półtora misiąca przed oficjalnym wydaniem albumu..."Mam powody
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
Cordel napisał(a)
Ze dwa lata temu byłem na takim badziewiu, co się zwie Slipknot. W zespol jest trzech perkusistów. Jeden gra na normalnym zestawie, a pozostali biją czerepami w jakieś beczki. Paranoja. Paranoja za dwieście złotych
Z egzotycznych odlotów Huun-Huur-Tu (chyba nie pomieszałem liter w nazwie). Piękne, na razie mam tylko jedną płytkę i już mi się podoba.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...Comment
-
Cordel napisał(a)
Kiedy pracowałem w pewnej gazecie muzycznej dostawałem promosy do recenzji nawet na półtora misiąca przed oficjalnym wydaniem albumu...
I rację ma Cordel... A prywatnie dodam, że piratów nie akceptuję (przynajmniej jeśli biega o muzykę )*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Jakiś czas temu słyszałem ze dwa albo trzy kawałki kapeli Queens of the Stone Age i wydawały mi się dość interesujące. To chyba była płyta "Songs for the deaf" ale może coś pomyliłem. Zamiętałem, że mają dość charyzmatyczny wokal i lekko zwariowanego basistę, i wśród zalewu post-grungowych (chyba tak to trzeba zalasyfikować) smutów mają charakter. Znacie ten zespół ? Dobry jest ?Comment
-
W miarę dobry. Zapewne słyszałeś dwa utwory, promowane teledyskami. Powiem jednak, że poza tymi dwoma utworami płyty nie da się na dłuższą metę słuchać Za to poprzedni album jest super. Posłuchaj sobie "The lost art of keeping a secret", a przekonasz się, że mam rację"Mam powody
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
yendras napisał(a)
Jakiś czas temu słyszałem ze dwa albo trzy kawałki kapeli Queens of the Stone Age i wydawały mi się dość interesujące. Znacie ten zespół ? Dobry jest ?Comment
-
ostatnio przeleciał mi przez głowę bardzo fajny utwór pana Portera z panią Lipnicką Anitą.
ktoś coś wie więcej o ich wspólnych poczynaniach?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Potwierdzam, bardzo spokojny utworek i wpada w ucho.Comment
Comment