Mamy nowe Led Zeppelin i tyle... Teraz jest moda na retrospekcje i jak widać to się sprzedaje... Cornell ze swoim zdartym gardłem jest i tak lepszy jak Plant obecnie... Tak poza tym, jak się to komuś podoba, to niech sobie słucha. Wszak nikt nas nie zsyła na przymusowe słuchanie, prawda?
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
maryhh napisał(a)
wczoraj wykopałem spod ziemi Therapy? i Suicidal Tendencies (kawał dobrej muzy),
a zamiast piwa popijałem herbatkę
Może ktoś się orientuje jak się nazywa piosenka tego zespołu(Suicidal Tendencies), którego teledysk opowiada o jakimś gościu na deskorolce który w pewnym momencie znajduje się na cmentarzu??
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Comment
-
-
Być może "Possessed to Skate" - pewności nie mam, ale tak mi się kojarzy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Właśnie przesłuchałem solowy projekt byłej wokalistki Skunk Anansie, Skin, stwierdzam, że dalej miło się słucha jej wokalu.
A tak ostatnio, to dużo płyt z nurtu gotyckiego wpadło w moje ręce, wymienię tylko: Nightwish, 69 Eyes, Within Temptations.
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Odp: Rage
robox napisał(a)
A co ty chcesz od Chrisa Cornella, byłego wokalisty Soundgarden, całkiem ciekawy wokal.
MM961
4:-)
Comment
-
-
Prosto za wielkiej wody dotarła do mnie paczuszka z płytkami. A w niej znajdowała się między innymi 'epka' kapeli Boss Hog. Liderem owej grupy jest nijaki Jonathan Spencer (the Jon Spencer Blues Explosion). Na szczęście muzycy nie grają smętnego Blues'a tylko solidny NOISE. Zgrzytliwe gitary, hałaśliwa perkusja i neurotyczny głos Spensera i jego żonki Cristiny powodują, że przy tej płycie nie można być obojętnym! NOISE-KILLER!!!
Comment
-
-
Ostatnio znowu mnie wzięło mnie na wspominki. Zacząłem intensywnie przesłuchiwać KILLDOZER'a (żonka ma już tego dosyć), legendę gitarowego noise'a. Każdy młody gitarzysta powinien od nich się uczyć ! Na kolana!!
Comment
-
Comment