A u mnie ciągle i wkółko grają Bukartyk @ Sekcja - "I tak dalej", Yeshe - "Jeszie", Fallin' ... - "Bogin" i Kombajn do zbierania kur po wioskach - "Połączenia". W kółko, od ponad godziny. I jakoś nie chce mi się znudzić.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
cyborg_marcel napisał(a)
...Dzięki, masz u mnie duuużeLast edited by adam16; 2005-01-13, 12:32.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
wiecie, czego Cyborg dawno nie słyszał? płytka „Na żywo, ale w studio” i Odpad Atomowy w wykonaniu KNŻ
działanie kojące me układy scalone porównywalne z „As I Die” … tak, tak! znowu wokal Nicka Holmesa z płyty „Shades of God”
ja chcę do Mamy! … moje kochane płyty i kasety…Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
no i kolejne muzyczne podziękowania - tym razem dla Forumowicza, który poczęstował mnie szowinistyczno-romantyczno-egzystencjalną nocną Polaków rozmową przy masakrycznie niesamowitym melanżu metalu z hip hopem i muzyką instrumentalną puszczanymi kilkaset kilometrów od mojego 29.
dzięki za 5 godzin edukacji - masz u mnie duuużeCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
cyborg_marcel napisał(a)
no i kolejne muzyczne podziękowania - tym razem dla Forumowicza, który poczęstował mnie szowinistyczno-romantyczno-egzystencjalną nocną Polaków rozmową przy masakrycznie niesamowitym melanżu metalu z hip hopem i muzyką instrumentalną puszczanymi kilkaset kilometrów od mojego 29.
dzięki za 5 godzin edukacji - masz u mnie duuuże
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
oczywiście w zamian na zgranie mi jeszcze całego wczorajszego repertuaru, przygotuję specjalnie dla Cię 10 litrów Lecha z sokiem wiśniowym wersja limitowana speszyl edyszynCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
cyborg_marcel napisał(a)
oczywiście w zamian na zgranie mi jeszcze całego wczorajszego repertuaru, przygotuję specjalnie dla Cię 10 litrów Lecha z sokiem wiśniowym wersja limitowana speszyl edyszynLast edited by Pogoniarz; 2005-01-15, 15:08.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
nie obrażaj mnie
kochany to jest Keziah Jones, który właśnie poleciał w radio - kurczaczek, jak ten facet gra na gitarze! polecam nawet wzrokowo - coś niesamowitego... Rythm is love... Heaven is just another world
For the feelin called... Musical [Cyborg poleca]Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
cyborg_marcel napisał(a)
nie obrażaj mnie
kochany to jest Keziah Jones, który właśnie poleciał w radio - kurczaczek, jak ten facet gra na gitarze! polecam nawet wzrokowo - coś niesamowitego... Rythm is love... Heaven is just another world
For the feelin called... Musical [Cyborg poleca]
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
tym razem podziękowania dla mojego ukochanego radia za raczenie mnie w środku dnia... Keziah Jones "Rythm is love", tym razem wersja studyjna aczkolwiek dzisiaj to chętnie bym usłyszała "Miles miles from home" połączone z "Afrosurrealism-fortheladies" i "Teh cuttest lips" - kurczaczek, co za muzyka!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
cyborg_marcel napisał(a)
jak ten facet gra na gitarze!
Zakka Wylde - zarówno w wersji solowej jak również wraz z kapelą Pride and Glory lub Black Label Society ..... jest w tym mocWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Zwłaszcza pierwsza płyta Pride & Glory w wersji z bonusowym CD na którem parę coverów (Sabaci, Zeppelini i inne takie) wymiecione zostało na wieśle przez Pana Zakka W. z iście piekielną werwąbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment