Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
A teraz piwo i Chumba z English Rebel Songs. Oj bójcie się bójcie neoliberałowieTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Natknął ale nie wytrzymuje długo. Podobnie jak z Osjanem. Za to Miłka to lubi - oczywiście jak jest w nastroju.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNatknął ale nie wytrzymuje długo. Podobnie jak z Osjanem. Za to Miłka to lubi - oczywiście jak jest w nastroju.
I właśnie teraz mam chęć, a znikąd nie mam wspomnianego grania uzyskać
Comment
-
-
po latach rozłąki .............. trafiłem znów na "Zespół Reprezentacyjny" świetne teksty i te klimaty akustyczneWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelMam pytanie: czy natknął się ktoś z Was na muzykę Ósmego Dnia Tygodnia?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Dla pewności tylko zapytam czy chodzi o "Le Humitieme Jour". Posiadam płytkę i lubię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Dla pewności tylko zapytam czy chodzi o "Le Humitieme Jour". Posiadam płytkę i lubięCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceljakby ktoś chciał wpisać do wyszukiwarki, to fcjf, Adamie "Le Huitieme Jour"Last edited by adam16; 2005-06-24, 22:25.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseWłaśnie stwierdzam, że do piwa doskonale pasuje płyta którą zasłuchuję się od tygodnia, czyli Gorillaz "Demon Days". Bardzo lubię granie którego nie da się upchnać w żadną szufladkę, swobodnie żonglujące po stylistyce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxJak narazie słyszałem jeden kawałek z tej płytki, jest ciekawy. Mam nadzieję, że płyta jest przynajmniej tak dobra jak pierwsza, "Gorillaz".
Do pierwszej niestety nie mogę porównać, bo słuchałem strasznie dawno temu i teraz kojarzę tylko utwory singlowe.
No i zapewne narażę się miłośnikom Blur, ale uważam, że to co Damon Albarn robi w Gorillaz, przebija Blur
Comment
-
-
A ja mam "wolne" Miłka z Igorem na placu zabaw więc najpierw Shitface (Old punks never die), potem Alians (Cała Anarchia mieści się w uliczniku), teraz Inkwizycja, a za chwilę Aguirre i Saluto Armii zanim Budzyński oszalał i stał się fanatykiem katolickim. Ech to jest wieczórTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment