Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxJa z zakręconej muzy polecam Primusa, chyba najlepiej zacząć przygodę od płyty "Frizzle Fry" albo od "Sailing the Seas of Cheese". A bas Lesa Claypoola...to dla mnie ekstraklasa
Bas zacny aczkolwiek bardziej lubię zakręcone 4 struny Roba Wright z NoMeansNoLast edited by beny; 2005-08-31, 13:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Mnie też wzięło na wspomnienia i wyciągnąłem dawno nie używaną płytkę Depeche Mode – 101
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyna allegro swiat sie nie konczy - powodzeniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyTakie wspominki to ja mam prawie codziennie w domu za sprawą żony - na marginesie w pażdzierniku nowa płyta a klada chwilka nowy singiel oczywiście jakżeby inaczej w 3 wersjach CD, LCD i DVD - jako ciekawostke można dodać że pomimo faktu że premiera singla odbędzie się dopiero za kilkanaście dni to powstał juz bootleg do singla a to za sprawa wycieku utwory w którym maczał jeden z fanów z ...... Kielc :-)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Fragmenty tej nowej płyty DM były już w Trójce, w Mini Maxie. Zapowiada się ciekawie.
W temacie jestem dzięki mojej lubej - fanatycznej wielbicielce DM
Comment
-
-
Kaczkowski z Mini Maxu dostał jeden z kilku już udostępnionych egzemplarzy nowej płyty DM. Ponoć nie jest to jeszcze materiał, który będzie ostatecznie na oficjalnej płycie, ale zmiany o ile nastąpią, mają być kosmetyczne.
Pewnie w czwartek w nocy, po północy znów coś puści. No i w kolejną niedzielę zapewne też.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Kaczkowski z Mini Maxu dostał jeden z kilku już udostępnionych egzemplarzy nowej płyty DM. Ponoć nie jest to jeszcze materiał, który będzie ostatecznie na oficjalnej płycie, ale zmiany o ile nastąpią, mają być kosmetyczne.
Pewnie w czwartek w nocy, po północy znów coś puści. No i w kolejną niedzielę zapewne też.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseZ tego co wiem, egzemplarze dla dziennikarzy są podpisywane imiennie. Więcej nie powiem, bo wiem nieoficjalnie z kół trójkowych I do dnia premiery płyty dziennikarzom nie wolno puszczać nic innego niż "Precious".
Bez podawania tytułu utworu i nie do końca puszczone.Last edited by adam16; 2005-08-31, 19:35.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Zresztą "Kaczkoś" już nie raz zakręcił artystami tak, że w ramach wyjątku prezentował rzeczy zakazane za zezwoleniem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ja to wiem. Ale w nocy, "w tajemnicy", było coś wiecej niż tylko "Precious".
Bez podawania tytułu utworu i nie do końca puszczone.
A mi może uda się przesłuchać płytę przed premierą z egzemplarza dziennikarskiego, ale o tym sza...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA chyba że tak Biję się w piersi, ale wtedy zaspałem czekając na Kaczora
A mi może uda się przesłuchać płytę przed premierą z egzemplarza dziennikarskiego, ale o tym sza...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment