Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PabloZD
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
MM961
4:-)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxDo mnie też Yngwie Malmsteen słabiej trafiał niż Satriani czy Vai, moja przygoda skończyła się kiedyś po dwóch płytkach, "Trilogy" i "Odyssey".
Wystąpił kiedyś pod szyldem G3 i wypadł najgorzej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseBardzo zacna płytka.
A żeby w temacie zostać: niestety nic nie wyszło z tego ewentualnego przesłuchania "Playing the Angel", o którym pisałem wyżej. Tak wiec niecierpliwie czekam na płytę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Już niedługo do naszego kraju przyjedzie wielka legenda industrial'u KMFDM. Taka gratka nie zdarza się często w naszej części Europy . Zagrają min. dwa koncerty: w Gdyni (25.XI.) oraz w Krakowie (26.XI.).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkAMnie ostatnio naszło na utwory 2+1 może z racji tego że przypomniał mi się los Pani Elżbiety Dmoch.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
A do mnie coś ostatnio dużo przyszło, wliczając w to stare Tiamaty i Theriony, ale zawitał też Scorpions w postaci dyskografii do roku 1988. Trochę to popelina (wyłączając pierwsze dwie płyty - "Lonesome cow" i "Fly to the rainbow"), ale nieco sentymentalna podróż się odbyła, zwłaszcza przy koncertówce "Wild World Tour", co to ją onegdaj miałem nagraną z radia, oczywiście mono (Kasprzak forever) No cóż, Herman Rarelbel (czy jak Go tam się pisało) wirtuozem perkusji z pewnością nie był, za to miał fajne imięLast edited by iron; 2005-10-03, 20:45.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron"Lonesome cow"
Mam tą płytkę, zgraną zresztą 100 lat temu od Dzika. Trochę trudna w odbiorze, nie mógłbym słuchać za często, ale czasem dla odmiany sobie z przyjemnością przypominam.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilO tej samotnej krówce nie słyszałem, może byczka jej trzeba? Ale o gawronie za to jak najbardziej. A może wronie. Qlego Twilight, co to jest crow?
Mam tą płytkę, zgraną zresztą 100 lat temu od Dzika. Trochę trudna w odbiorze, nie mógłbym słuchać za często, ale czasem dla odmiany sobie z przyjemnością przypominam.
A ostatnio to już całkiem zidiociałem - "ściągłem se" występ na Live8 czegoś o nazwie "Black eyed peas" czy jak to się pisze, ale spokojnie - nie ze względu na całość walorów muzycznych, a ze względu na perkusistę co to z nimi występował - dość ładnie przy okazji hałasował. Niestety na płytach już nie gra. Poza tym wszystko w normiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Swietliki i Linda, "Las putas melancolicas". Zakochalem sie w tej muzyce straszliwie... Nie ma sensu tego opisywac, trzeba posluchac!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiSwietliki i Linda, "Las putas melancolicas". (...)
Ale z zawartością chętnie się zapoznam, oczywiście wirtualniebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironCzyli wg mojej wątłej wiedzy na temat języków egzotycznych tytuł płyty przekładałby się jako "melancholijne kut...sy" Cóż za samokrytycyzm
Ale z zawartością chętnie się zapoznam, oczywiście wirtualnie
Comment
-
Comment