Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Kult sprawiłm sobie sam jeszcze przed świętami. Też mam wersję z DVD i zdecydowanie nie żałuję. Płyta bardzo mi pasuje, zgodzę się z Ironem że umiejętnie łączy "stary" Kult z nowym". Dobre kompozycje (cieszę się że Banan przejął kierownictwo nad zespołem, wyszło to zdecydowanie na dobre), dobre teksty. No ale Kult to solidna firma.
Jeszcze informacja dla osób mających problemy z odtworzeniem utworu nr 0, bo stare odtwarzacze i komputerowe CD-Romy nie mogą sobie z tym poradzić. Na CD-Rom nie ma chyba lekarstwa, a w starszych odtwarzaczach po włączeniu Play trzeba pierwszy utwór przewinąć jakieś 4 minuty z małym hakiem do tyłu.
A moje gwiazdkowe nowości to wspominana już wyżej Kate Bush oraz nowa płyta Moonlight - "DownWords". O trzeciej wzorem Irona nie napisze, bo jeszcze się nie wgryzłem
Comment
-
-
No, proszę... ja też Kult dostałem . I też mi się podobało, ale nie do końca - przy dwunastym utworze odtwarzacz odmówił współpracy z płytą, która okazała się być "fabrycznie wadliwa". Jednakowoż dobry Mikołaj zajął się wymianą krążka na zgodny ze standartem i już dziś wieczorem...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosTeż dostałem Kult... a w zeszłym roku oboje dostaliśmy Grodzisza... Co będzie za rok?
Twilight - dięki za info o 0 kawałku - u mnie się nie odtwarzał i uznałem, że go po prostu nie ma i że to taki żart Kazika. Zatem biegnę do mojego starego odtwarzacza pewnej japońskiej firmy na T aby go trochę pomęczyćLast edited by iron; 2005-12-28, 18:31.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No i udało się zmusić pana T. do odtworzenia kawałka"0"
Okazało się, że grywany był już na koncertach i wypadał o wiele bardziej czadowo. Swoją drogą ostatnio Kazik nader często korzysta z refrenów lub zwrotek kiedyś już wykorzystanych we wcześniejszych kawałkach - czyżby skleroza Go dopadła
No i jeszcze mała refleksja - odkąd Tomasz Goehs przejął miejsce za perkusją po Ś.P. Andrzeju Szymańczaku Kult na koncertach brzmi lepiej - dynamiczniej, ale jakoś na płytach (dwie ostatnie) ta perkusja brzmi jakoś gorzej - wot zagwozdka. Może dlatego, że gra nieco siłowo i w studio to nie wychodzi jak na żywca.
A Banan to człowiek-orkiestra i niejeden zespół już ożywiał - Szacuneczek dla NiegoLast edited by iron; 2005-12-28, 18:53.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironKtóryś z Nas zmienił płeć? - ja nic o tym nie wiem, a zatem...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Skoro mowa już o twórczości pana Kazimierza:
Ubieram się i noszę te twoje biustonosze....(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Comment
-
-
Wracając do muzyki to ja osobiście gustuje w Myslovitz (moj ulubiony zespol) a przy piwie (czyt. w czasie pracy) miło mi się słucha : Creed, Train, Matchbox 20 i innych takich, ale oczywiście kawałków ciut łagodniejszych od pozostałych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KijekWracając do muzyki to ja osobiście gustuje w Myslovitz (moj ulubiony zespol) a przy piwie (czyt. w czasie pracy) miło mi się słucha : Creed, Train, Matchbox 20 i innych takich, ale oczywiście kawałków ciut łagodniejszych od pozostałych
Comment
-
-
A ja rano włączyłam tv, a tam akurat "7,1 ma do setki..." - nie wiedziałam, że media mają jeszcze tak archiwalne i niszowe klipy, jak Blendersów A swoją drogą kolejnym zespołem kilku przebojów jest kapela Polucjanci - grają tylko w klubach, zero info w mediach,a chyba szkoda...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA swoją drogą kolejnym zespołem kilku przebojów jest kapela Polucjanci - grają tylko w klubach, zero info w mediach,a chyba szkoda...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoWydaje mi się, że kiedyś TVP próbowała ich wypromować, ale nie wyszło...
Dzisiaj rano powyłam sobie na śniegu "Wheeeere is my mind?" - od kilku dni zasłuchuję się "Come On Pilgrim" i "Surfer Rosa" Pixies (dzięki, Adamie ) i tak sobie myślę, że gdybym miała stacjonarny sprzęt grający, to ustawiałabym sobie z tego pobudkę (bardziej ożywia aniżeli kogut z Siemensa...), a do tego jeszcze szalone życie na obczyźnie mi się przypominaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
U mnie pogrywa właśnie sobie Brian Eno z płytki "Begegnungen"Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment