Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Możecie się nabijać, ale dziś mam na tapecie muzykę dla dzieci i przez dzieci wykonywaną. I nie jest to wcale Arka Noego
Z płytki "Kocham Moją Mamę".
A ja, mimo że bez discmana chodzę, cały czas mam w uszach ANTology, AAF - i tylko ludzie się dziwnie na przystankach na mnie patrzą...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Dziś dla odmiany wygrzebałem "Pozytywne Wibracje". To tak na muzyczny początek dniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ostatnio męczę "Morphine", ot niezłe granie (m.in.) na fujarze z bombową sekcją rytmiczną no i wokal, gitar nie znaleziono Po dzisiejszym początku dnia "Cure for pain" jest jak najbardziej na miejscu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jak nie lubię śpiewania Janusza Radka tak muszę przyznać, że podoba mi się wykonywana przez niego "Wielka woda". Słucham właśnie płytki Preisnera "Głosy".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Przy piwku słucham folku z różnych stron świata, najczęściej celtyckiego i skandynawskiego. Jeżeli ktoś lubi cięższą muzykę to polecam Tankard, sporo ich kawałków dotyczy piwaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Jakiś czas temu znalazłem zupełnie przypadkiem stonę grupy Valkiria z Chile (prawdopodobnie), skąd można zassać ich trzy kawałki. Granie świetne, solidny heavy metal. W sam raz do imprez przy piwie. Polecam.
www.valkiria.cl
A może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem płyt Valkirii?Comment
-
hmmm..ja sie dzisiaj cały dzionek delektuję : Artrosis przeplecionym z Extremoduro i z lekka zaprawionym MadnessMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
A ja wróciłem właśnie z koncertu Lao Che. Jak juz pisałem wcześniej, dwa przeszły mi koło nosa, więc tym razem się zaparłem. Wrażenia niesamowite, aż cięzko to opisywać. I gardło mnie boli od wydzierania się Idę spłukać je porterkiem...Comment
-
Do picia ciemnych piw, w szczególności w Pubach, świetnie nadają się irlandzkie piosenki ludowe. Nie ma to jak powydzierać się przy "Some say the Devil is dead" albo "Rocky road to Dublin"Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Mam trochę takich kawałków, począwszy od bardziej tradycyjnych wykonań (The Dubliners) do różnych wariacji (The Pogues, Cruachan, Dropkick Murphys).
W pubach na jednej i drugiej wyspie przy paru okazjach też mi się zdarzyło wydzieraćLast edited by lzkamil; 2006-01-22, 15:17.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Mnie ostatnio wzięło na Disco Polo. Bardziej takie prawdziwe, rytmiczne. Min. słucham sobie kawałków zespołu Topples oraz Bayer Full. Jeśli ktoś chciałby się pozbyć jakichś kaset z tego typu muzyką chętnie przyjmę.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Na przykładzie najnowszej płyty holenderskiego Gorefesta "La Muerte" widać, że death-metal ma się dobrze. Materiał po prostu powala! Dziś przy okazji dnia wolnego od pracy zrobiłem sobie małą "paradę wspomnień". Oprócz wspomnianego Gorefesta (to akurat płyta z ubiegłego roku) odkurzyłem nieco staroci: God Dethroned "Ravenous", My Dying Bride "The Angel and the Dark River", Moonspell "Sin/Pecado", Death "Symbolic" i podejrzewam, ze na tym nie koniec. Ciężki dzień!Comment
Comment