Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Jakoś naszło mnie na słuchanie dawno nie słuchanych: Petera Gabriela i OMD. Głośne słuchanie. Bardzo głośne!!!
W tej chwili Piotruś razem z Kasią Buszową, namawiają mnie coby się nie poddawać.Last edited by adam16; 2006-04-20, 15:39.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnehehe-prawidłowo przy okazji można sobie pośpiewać i nawet nie słychać, że się fałszujeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehousePiotrusia G. wielbię bardzo, ale jakoś nie pasuje mi do głośnego słuchania. Z wyjątkami rzecz jasna - takie "Secret World" lubię głośnoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
A ja słyszałem w Antyradiu singiel Tool-a z nowej niewydanej jeszcze płyty. Jestem na podłodze i nie mogę się pozbierać,... znaczy doczekać premiery. Bardzo mocna rzecz.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA ja słyszałem w Antyradiu singiel Tool-a z nowej niewydanej jeszcze płyty. Jestem na podłodze i nie mogę się pozbierać,... znaczy doczekać premiery. Bardzo mocna rzecz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseOho, chyba właśnie znowu puścił w 3ce Toola.
A ma być jeszcze ciąg dalszy.Last edited by adam16; 2006-04-23, 20:15.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Właśnie przesłuchałem sobie nowy kawałek Godsmack'a "Speak" - miodaśne. Stary dobry Godsmack"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment