Dziś odsłuchuję płytkę z muzyką z serialu LOST. Dwa kawałki wręcz łzy wyciskają...
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
A moj mozg atakuje dzis Moloko.
MistrzostwoPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneJa od kilku dni mam fazę Hey-a i chyba za bardzo coś przeżywam tę muzę, bo dziś mi się śniło, ze byłam na ich koncercie, a później poszłam z Nosowską na piwoBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterMam duży sentyment do Hey-a bo to od tego zespołu zacząłem słuchać muzyki rockowej. A zaczęło się to w 94 roku na wakacjach u babci jak usłyszałem piosenkę “Moja i twoja nadzieja”
No ja podobnie zaczęłam ich słuchać ok. 94-95, ale nie tak intensywnie jak wiele lat potem . Wtedy bowiem wielbiłam przeogromnie i słuchałam na okrągło Closterellera i to jest zespół, do którego powracać będę zawsze, zarówno przez senstyment jak i płyty takie jak np: Cyan, Scarlet czy Violet..
Comment
-
„Gęsia skóra”, włosy się zjeżyły – tak zabrzmiało nowe Archive z krążka „Lights” (kawałek tytułowy). Muszę to mieć!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
A u mnie na tapecie irlandzka rockowo-folkowa kapela Flogging Molly, płyta Swagger. Podobne klimaty do The Pogues. Pożyczona od kumpla z pracy który się zrewanżował właśnie za The Pogues i za Dropkick Murphys i Cruachan.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Proszę bardzo - tu masz wybór: Utwory MP3 w stylu ska na mp3.wp.plComment
-
Wczoraj wykopałem dwa niezależne wydawnictwa zespołu Karcer. Pierwsze to "Turning to Dust", no a drugie to historyczne kawałki z lat 80-tych zebrane na demo "Karcer". Świetnie się słucha takich kawałków jak "2000 lat", "Skinheads" czy "Młodość walcząca"Comment
-
Dzisiejszy wieczór w nietypowych klimatach. Kto wie co to "Buddha-Bar" ten ma pojecię co u mnie rozbrzmiewa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74W końcu przwesłuchałem nowego Tool-a. Niby od razu można poznać zespół, jednakże mocna zauważalna jest pewna ewolucja brzmieniowa. Bardzo dobra płyta.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
A ja wczoraj sobie urządziłem wieczór staroci czyli tzw. "odgrzewane kotlety".
- The Police - mam taką fajną składaneczkę, same perełki.
- Kamanda Pinka Flojda - "The Wall" - druga płyta bo jakoś mi bardziej podchodzi.
- Danzig - "How the gods kill"
a na koniec doprawiłem trochę świeższym The Mars Volta - "De-loused in the comatorium"
miły wieczór, nie ma coComment
-
A mnie ze dwa dni temu wzięło na Kazika - poszła "Melassa" i "12 groszy", a na deser tak koło północy zabrzmiał sobie Haggard - "Live in Mexico"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment