U mnie dziś na tapecie:Pat Metheny-"New Chautauqua"(1979)-doskonale usypia Moją tygodniową córę,i Tom Waits-"Closing Time"(1973)-doskonale usypia Mnie.
Adamie...David? Mutant???Hmm....To w takim razie, ja sie porozkoszuję Tiną
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
To w takim razie, ja sie porozkoszuję Tiną
jejku!!! jak ja dawno tej Pani nie słyszałam!!! teraz mam fazę na Frozen Madonny, ale taką mi ochotę narobiłaś Kotku na Tinę, że se ją chyba ściągnę ... tzn napewno
Zdecydowanie polecam płytę zespołu Coma "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków". http://www.rockserwis.pl/ProductPres...tID=73832&s=zp
Wyszła dopiero co, a ja już ją mam
Równie gorąco polecam coś zupełnie innego stylistycznie, czyli Vangelisa "Odyssey".
Hehe właśnie przypomniał mi się taki muzyczno-humorystyczny fakt: otóż w poniedzialek podczas pisania kolokwium na temat zarządzania finansami wyjątkowo nie mogłam się skupić. Powód? : niewiadomo skąd i dlaczego włączyło mi się w myślach śpiewanie: ZBYSZEK,ZBYSZEK KOLEGA Z WOJSKA, ZBYSZEK, ZBYSZEK, POSTAć RADOSNA i za nic nie chciało się wyłączyć!!! W pewnej chwili nie wytrzymałam i zaczęłam się brechtać swoją drogą nie wiem skąd mi to przyszło do głowy....
Ja bujam się przy Skatalites - Guns of Navarone. Uff tego mi bylo potrzeba wmoim ostatnio (do wczorajszego dnia) ponurym życiu.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment