Wydało się, to Krasnodębski jest jednocześnie Małążonką i Ironem.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcWydało się, to Krasnodębski jest jednocześnie Małążonką i Ironem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W biegu do Bierhalle zaglądnąłem jeszcze dziś do Saturna, a tam napotkałem płytkę SIEKIERY "Nowa Aleksandria". A że kosztowała całe 6 zł to w tej chwili słucham jej namiętnie.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxAnalog czy kompakcik w takiej cenie?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W biegu do Bierhalle zaglądnąłem jeszcze dziś do Saturna, a tam napotkałem płytkę SIEKIERY "Nowa Aleksandria". A że kosztowała całe 6 zł to w tej chwili słucham jej namiętnie.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
ze słabości do kobiet basitek sięgnąłem po płytę pani Melissy Auf Der Maur ... spokojne lekkie rockowe granieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
A mnie ostatnio ( i w tej chwili ) straśnie kręci ostatnia płyta Anneli Drecker "Frolic"- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Tak jakos nastrojowo sie zrobilo i reka sama znalazla "Mini Max 2", Piotra Kaczkowskiego.
Czy ktos jeszcze pamieta Zespol adwokacki Dyskrecja?
5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Ja od paru dni katuję Iron Maiden
W samochodzie kręci się jakaś dwupłytowa (oczywiście nie jednocześnie) składanka z cyklu the best of. W domu natomiast 7th son.... I muszę przyznać, że ta płyta podoba mi się. Może to także jakiś sentyment - to była pierwsza własna płyta Iron Maiden i akurat wtedy wyszła (w formie oficjalnie sprzedawanej pirackiej kasety oczywiście)
MM961
4:-)Comment
-
A ja muzycznie tkwię ostatnio w podziemiu... Zdarzyło mi się być jurorem podczas Festiwalu Muzyki Niemechanicznej w Czerwionce (bardzo fajna impreza, jako gwiazda COMA zagrała) i przywiozłem stamtąd trochę muzyki wydębionej od występujących tam zespołów...
Dla zwolenników cięższego brzmienia:
- polecam katowicką Gilotynę. Stary death metal, tradycyjny straszliwie... Ale ja lubię te klimaty, sentymentalny jestem. Dodam, że jeden z muzyków zespołu grał niegdyś w Dragonie, a więc wszystko jasne... (mp3 - www.gilotyna.net ).
- Uziel z Radlina. Black-death z klawiszowymi pasażami i martwą perkusją. Świetnie wypadają na żywo, są znakomitymi technikami. Mają na koncie dwie płyty, wydane oczywiście za własne pieniądze. (mp3 - www.uziel.metal.pl ).
- Vitamins z Rybnika. Znów rewelacyjni instrumentaliści, sam się dziwię że tak właściwie wciąż grają w garażu... Fajne rockowe brzmienia korzeniami wyrastające z Seattle. Nic odkrywczego, ale przesympatycznie wypada na żywo. No i bardzo dobre wokale... (mp3 - www.vitamins.pl ).
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikTak jakos nastrojowo sie zrobilo i reka sama znalazla "Mini Max 2", Piotra Kaczkowskiego.
Czy ktos jeszcze pamieta Zespol adwokacki Dyskrecja?
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCzy ktoś już słyszał nowy Iron Maiden 'A Matter of Life And Death' ? (Ja jeszcze nie )MM961
4:-)Comment