Jak to jest, że gdy zbliża się godzina 15, gwałtownie rośnie liczba użytkowników forum. Czyżby szefowie poszli już sobie
Godz. 15
Collapse
X
-
Mój szef właśnie poszedł, jednak nie ma to większego znaczenia na moją obecność na forum pomiędzy 8 a 16. Zaglądam na forum o każdej możliwej porze dnia pracy. W domu niestety dostępu nie mam.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
to jest jedynie przykład intensywnego wpływu reklam na człowieka. mam czasem podobne odczucia w przypadku utworów danych zespołów, wykorzystanych w reklamach - po pewnym czasie ów utwór z reklamówki, gdy go usłyszę np. w radiu to odruchowo przełączam stację myśląc że to reklama, bo utwór ten kojarzy mi się już nie z artystą a produktem, który reklamował.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Polecam bardzo fajny cykl na bodajże Planete "Za Boga, Ojczyznę i Coca Cole" jest tam przedstawiona historia tego napoju okazuje się że postać Mikołaja jaką obecnie znamy została wykreowana przez specjalistów coca coli jeszcze przed I WŚ wcześniej nosił on zielone bądź żółte wdzianko b. rzadko czerwone. Zmienili to aby podpasować go do etykiety napoju. Siła reklamy jest tak duża że obecnie kojarzymy Mikołaja tak jak nam to narzucili prawie 100 lat temu.
Comment
-
-
Jeśli Mikołaj kojarzy Ci sie z Coca - Colą to pozostaje wspólczuć Tobie a gratulowac specom od marketingu w Koncernie Coca- Coli.
Mają kolesie efekty!!!!!!
Ja jestem bardziej sceptyczna w stosunku do różnych teorii spiskowych, tworów telewizji, programów itp.
Jeśli nawet wykreowali takiego Mikołaja , zmienili go , to dlaczego
dorosła , myslaca osoba ( za jaka sie uważam) ma uczestniczyc i wierzyć w coś takiego. A że kubraczek miał czerwony . czy zielony , czy żółty co to zmienia ?
Dla mnie Mikołaj jest Mikołajem i nie wiem komu dziekowac że kojarzy mi sie z czymś zupełnie innym.
Comment
-
-
Nie miałem pojęcia, że św. Mikołaj którego znamy, to też produkt Coca-Coli. Nie dziwmy się więc jej specom od reklamy, że chcą przypomnieć, że postać w czerwonym płaszczy z białą brodą to robota ich poprzedników.
A swoją drogą ciekawe, czy przypadkiem św. Walentego w obecnej postaci nie wymyślili producenci np. prezerwatyw
Comment
-
-
Volkh napisał(a)
Polecam bardzo fajny cykl na bodajże Planete "Za Boga, Ojczyznę i Coca Cole" jest tam przedstawiona historia tego napoju okazuje się że postać Mikołaja jaką obecnie znamy została wykreowana przez specjalistów coca coli jeszcze przed I WŚ wcześniej nosił on zielone bądź żółte wdzianko b. rzadko czerwone. Zmienili to aby podpasować go do etykiety napoju. Siła reklamy jest tak duża że obecnie kojarzymy Mikołaja tak jak nam to narzucili prawie 100 lat temu.
Ale to już nie na temat
Co do Mikołaja to jego tradycyjne "wdzianko" raczej powinno przypominać szaty biskupie. I tak było przed Colą.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment