Na skutek planowanych zmian w strukturze mojej firmy, będę odcięty wraz z nią od sieci na okres ok. miesiąca (jak dobrze pójdzie). Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !
pa, pa
Collapse
X
-
Nic się nie uczycie na błędach innych.
Przecież nie tak dawno Krzysiu w podobnej sytuacji instruował Kudłatego jak należy pisać takie pożegnania.
Cytuję:
Powinienieś napisać to w bardziej dramatyczny sposób, np. "z powodów, o których nie mogę powiedzieć, muszę wykonać coś, o czym muszę milczeć, bo stanie się coś, o czym boję się nawet myśleć. Skutkiem tego..." itd. Na pewno wywarłoby to większe wrażenie. wiem, bo sam już raz tak zrobiłem
-
-
And69 napisał(a)
Tak to jest gdy jest się uzależniony od sieci w pracy , ale nie każdego stać na kożystanie z usług TPSA . A nie stety są oni marazie monopolistą .
grzechu nie zapominaj o nasWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
no chyba że ktoś (tak jak ja od tygodnia) ma stałe łącze z kablówki za "jedyne" 100 zet miesięcznie.
grzechu nie zapominaj o nas
Comment
-
-
Beermatt napisał(a)
" no chyba że ktoś (tak jak ja od tygodnia) ma stałe łącze z kablówki za "jedyne" 100 zet miesięcznie."
Matko Boska, 100 złotych to prawie rozbój w biały dzień.
Ja mam sieć lokalną i 25 złotych składki.
Takie są uroki życia w WarszawieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
szostak napisał(a)
..Mój domowy komputer (386DX, jeśli ktoś jeszcze pamięta co to jest). ..parę lat i za cieżkie pieniądze sprzedam go do muzeumpiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Grzechu, będziem wiernie czekać na Twój powrót, nie zważaj na odbieganie od tematu, to wszak norma
A propos tematu nie na temat: ja mam kabel za 50 zł miesięcznie, podłączenie kosztowało 300 zł.
Comment
-
-
Odp: pa, pa
grzech napisał(a)
Na skutek planowanych zmian w strukturze mojej firmy, będę odcięty wraz z nią od sieci na okres ok. miesiąca (jak dobrze pójdzie). Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment