Na skutek planowanych zmian w strukturze mojej firmy, będę odcięty wraz z nią od sieci na okres ok. miesiąca (jak dobrze pójdzie). Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !
Nic się nie uczycie na błędach innych.
Przecież nie tak dawno Krzysiu w podobnej sytuacji instruował Kudłatego jak należy pisać takie pożegnania.
Cytuję:
Powinienieś napisać to w bardziej dramatyczny sposób, np. "z powodów, o których nie mogę powiedzieć, muszę wykonać coś, o czym muszę milczeć, bo stanie się coś, o czym boję się nawet myśleć. Skutkiem tego..." itd. Na pewno wywarłoby to większe wrażenie. wiem, bo sam już raz tak zrobiłem
And69 napisał(a) Tak to jest gdy jest się uzależniony od sieci w pracy , ale nie każdego stać na kożystanie z usług TPSA . A nie stety są oni marazie monopolistą .
no chyba że ktoś (tak jak ja od tygodnia) ma stałe łącze z kablówki za "jedyne" 100 zet miesięcznie.
no chyba że ktoś (tak jak ja od tygodnia) ma stałe łącze z kablówki za "jedyne" 100 zet miesięcznie.
grzechu nie zapominaj o nas
O takie łącze u mnie biją się i kablówka i telekomunikacyjna netia. Ale ja jestem nieczuły Mój domowy komputer to już prawie zabytek (386DX, jeśli ktoś jeszcze pamięta co to jest). Poczekam jeszcze parę lat i za cieżkie pieniądze sprzedam go do muzeum
grzech napisał(a) Na skutek planowanych zmian w strukturze mojej firmy, będę odcięty wraz z nią od sieci na okres ok. miesiąca (jak dobrze pójdzie). Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !
Rozumiem, że nie idzie dobrze, bo miesiąc minął a Grzecha ani słychu, ani widu.
Już 2 i 3 września zapraszamy na Plac Targowy do Krzeszowic, gdzie po raz pierwszy odbędzie się FESTIWAL PIWA!!!
Podczas dwóch dni Festiwalu przygotowaliśmy dla Was szereg piwnych atrakcji, które zapewniają: Polskie Stowarzyszenie Piwowarów Domowych oraz Strefa Piwa Event – współorganizator...
Witam! ja troszke chyba nie na temat. Otóż sprawa jest prosta. Mój pobyt na tej stronie dobiegł końca. napewno nie odczujecie żadnej straty. Mam dużo roboty i coraz rzadziej zaglądam na BROWAR.BIZ. Tak więc życzę przyjemnego forumowania i powodzenia! POZDRAWAIM
być może zajrzę tu...
a więc:
z powodów, o których nie mogę powiedzieć, muszę wykonać coś, o czym muszę milczeć, bo stanie się coś, o czym boję się nawet myśleć. Skutkiem tego...
nie będzie mnie tu dłuuuugo, dłuuuuuuugo, chyba żebym jednak była...
któż to wie - może pociągną...
Comment