Oczywiście planuje opis piwka marzowego, wcześniej nie miałem tyle czasu by dokładnie opisać to jakże dobre piwo.
Przy piwku z łodzianami i nie tylko
Collapse
X
-
Marusia napisal/a
A co do pana z Peronu - Marek Suliga zwie sięBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Może słyszałeś o międzynarodowej organizacji piwnej EBCU lub o polskiej "bractwo piwne" bo on do nich należy,poza tym jest jednym z degustatorów na konkursie piwnym w łodzi, który odbywa się na PŁ.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Chodzi o Bractwo!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Originally posted by talrasha
Może słyszałeś o międzynarodowej organizacji piwnej EBCU lub o polskiej "bractwo piwne" bo on do nich należy,poza tym jest jednym z degustatorów na konkursie piwnym w łodzi...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Degustatorzy Fesiwalu Piw Polskich są dobierani ad hoc przed konkursem.
Większosć z nich jest desygnowana przez browary - są pracownikami browaru. Browar, który zgłosi piwo ma też prawo umiescić w komisji degustacyjnej jednego swojego człowieka.
Za swoją "pracę" podczas konkursu degustatorzy nie otrzymują wynagrodzenia.
Pan Marek Suliga jak dotąd nie oceniał piw w ramach Festiwalu Piw Polskich, natomiast był degustatorem w konsumenckich konkursach piwa w Krasnymstawie.O!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
-
Być może masz rację z tym że pan Stuliga nie był degustatorem w Łodzi, za błąd przepraszam, ale wydawało mi się, że wspominał o tym że był nim w Łodzi, a jak napisałeś chodziło o KrasnystawCatalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Jak zwał tak zwał - polskie konkursy dogorywają.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
No właśnie. Niestety wielkim nie zależy (mają inne metody oceny i promocji), nie chcą się narażać na porównywanie z mniejszymi na smak. Mali z kolei jakoś mało inicjatywy w ogóle wykazują.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Bo są mali i nie mają funduszy by wyakazywać inicjatywę. Co do dużych to dla nich nie liczy się jak piwko smakuje tylko to ile i jak go wcisnąć ludziom ( co nie oznacza że wszystkie duże browary produkują tzw. "siuśki" )Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
No, drodzy koledzy z Łodzi, pojutrze koniec mojej zsyłki
Jeśli macie ochotę na pożegnalne piwko, tom jutro wolna po 19.00
Jeśli nie, to - DO NASTEPNEGO RAZU!!!!!!
Comment
-
-
Niestety ja też nie znalazłem czasu, po prostu nie wyrobiłem się z kilkoma sprawami, mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł znowu przyjemnie spędzić z wami czas. Zapraszam do Łodzi naCatalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
Comment