pieczarek napisał(a)
Nic się nie uczycie na błędach innych.
Przecież nie tak dawno Krzysiu w podobnej sytuacji instruował Kudłatego jak należy pisać takie pożegnania.
Cytuję:
Powinienieś napisać to w bardziej dramatyczny sposób, np. "z powodów, o których nie mogę powiedzieć, muszę wykonać coś, o czym muszę milczeć, bo stanie się coś, o czym boję się nawet myśleć. Skutkiem tego..." itd. Na pewno wywarłoby to większe wrażenie. wiem, bo sam już raz tak zrobiłem
Nic się nie uczycie na błędach innych.
Przecież nie tak dawno Krzysiu w podobnej sytuacji instruował Kudłatego jak należy pisać takie pożegnania.
Cytuję:
Powinienieś napisać to w bardziej dramatyczny sposób, np. "z powodów, o których nie mogę powiedzieć, muszę wykonać coś, o czym muszę milczeć, bo stanie się coś, o czym boję się nawet myśleć. Skutkiem tego..." itd. Na pewno wywarłoby to większe wrażenie. wiem, bo sam już raz tak zrobiłem
z powodów, o których nie mogę powiedzieć, muszę wykonać coś, o czym muszę milczeć, bo stanie się coś, o czym boję się nawet myśleć. Skutkiem tego...
nie będzie mnie tu dłuuuugo, dłuuuuuuugo, chyba żebym jednak była...
któż to wie - może pociągną kabelek do tej naszej dziury.
póki co jednak bye bye, proszę do mnie dzwonić - choć zasięg słaby - odwiedzać i ciepło wspominać

czekam na Was, Bobołaki!
------------------
609-442-119
Comment