Ja z Miłką spędzimy Sylwestra z naszym przyjacielem Pulasiem, jego Ukochaną i ich małym Miłoszem żeby poznać smak bycia Rodzicem
Plany na Sylwestra
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Znaczna część sekcji wrocławskiej ma sprecyzowane plany. Będziemy po prostu pod torami
Comment
-
-
Grono znajomych. "Staromiejska" - Stary Sącz
Comment
-
-
Z żoną i dwoma córkami w domciu. Będzie jakieś piwko dla mnie, wino dla małżonki i herbatka rumiankowa dla najmłodszej, siedmiomiesięcznej pociechy. A starsza będzie cały czas odbierać esemesy z życzeniami od koleżanek...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
Znaczna część sekcji wrocławskiej ma sprecyzowane plany. Będziemy po prostu pod torami
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
-
Ja z Żoną-Taxi..........tylko we dwoje (chłopaki wybywają)..........potańczymy...........
--------- ..................piwko popijemy (szkoda dla nas otwierać szampana za którym nie przepadamy) i tak właśnie wejdziemy w nowy 2004 rokWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
running man- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Myślę, że już pora odświeżyć ten temat. Ja sam jeszcze sprecyzowanych planów nie mam ale na pewno wiem że spędzę tę noc w sporym gronie znajomych. Jeszcze musimy wybrać miejsce (jedno z trzech możliwych).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment