Ja z Miłką spędzimy Sylwestra z naszym przyjacielem Pulasiem, jego Ukochaną i ich małym Miłoszem żeby poznać smak bycia Rodzicem
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Z żoną i dwoma córkami w domciu. Będzie jakieś piwko dla mnie, wino dla małżonki i herbatka rumiankowa dla najmłodszej, siedmiomiesięcznej pociechy. A starsza będzie cały czas odbierać esemesy z życzeniami od koleżanek...
A my będziemy się bawić po środku ciemnego lasu, w domku na kurzej łapce (znaczy się na działce u kolegi) niedaleko Tłuszcza. Dodatkową zaletą (ewentualnie wadą - szczególnie dla wątroby ) jest możliwość hucznej zabawy aż do niedzieli.
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2003-12-30, 09:05.
A mnie się szykuje Sylwester piwny i tylko piwny z przyjaciółmi.
Przy okazji pożegnamy piwa z browaru w Zabrzu ( nota bena, bardzo
świetne ostatnio ), bo najprawdopodobniej w przyszłym roku o tej porze
już ich nie będzie na rynku
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Ja z Żoną-Taxi..........tylko we dwoje (chłopaki wybywają)..........potańczymy...........
--------- ..................piwko popijemy (szkoda dla nas otwierać szampana za którym nie przepadamy) i tak właśnie wejdziemy w nowy 2004 rok
a ja idę na "bal"-czyli zakładam nowiutki krawat i koszulę, moja lepsza połowa długą suknię z seksownym rozporkiem i będziemy hulac na parkiecie popijając niestety nie piwo ale bedę twardy i jakoś przetrzymam
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Myślę, że już pora odświeżyć ten temat. Ja sam jeszcze sprecyzowanych planów nie mam ale na pewno wiem że spędzę tę noc w sporym gronie znajomych. Jeszcze musimy wybrać miejsce (jedno z trzech możliwych).
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment