W tym roku bedę miał sylwester kinderbalowy. Do mojej dwójki siostra dołożyła dwoje swoich dzieci w wieku wczesnoszkolnym, więc będzie najpierw ogladanie Shreka, potworów i spółki, Alicji w krainie czarów, potem (obowiązkowo) puszczanie sztucznych ogni i szampan dla trochę młodszych imprezowiczów (to jedyny szampan który jestem w stanie pić)
Plany na Sylwestra
Collapse
X
-
U mnie w mieszkaniu będzie dużo piwa (również na toast - zamiast innych, mniej smacznych alkoholi) przy jakimś bluesiku lub jazziku.
Nie będzie potańcówek, smrodu papierosów, oglądania tv, itp. rzeczy w które najczęsciej obfitują imprezy sylwestrowe.
Frekwencji nie spodziewam się zbyt wielkiej, ale kto wie...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
wyjechali
"wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni" tyle że pojechali do pracy. Wielkie dzięki za miłe towarzystwo. A tak swoją drogą to marnie się czuję, już chyba nie to zdrowie na trzydniówki. Trochę chyba przegiąłem jadąc do pracy samochodem - ale połowę sukcesu mam za sobą - dojechałem, jeszcze trzeba będzie wrócić. Jeszcze raz - Marusia, Slavoy, Ahumba, Żona-Taxi, Żą - pozdrawiam i dziękuję za sylwestrowe i przedsylwestrowe harcebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Po sylwestrze.
Ja spędziłem trzy ostanie dni w roku w gorach i jestem bardzo zadowolony. Impreza przednia, ze stałą ekipą, było po prostu reweacyjnie, pogoda fantastyczna, wszystko w białym puchu )
Mam nadzieje że kolejne sylwestry też uda się tak spędzicwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Odp: wyjechali
iron napisał(a)
Marusia, Slavoy, Ahumba, Żona-Taxi, Żą - pozdrawiam i dziękuję za sylwestrowe i przedsylwestrowe harce
Imprezę zakończyłem o 21 dnia następnęgo, a po drodze zdążyłem się jeszcze naoliwić dwa razy - najpierw dwoma klinowymi piwkami, a później winem, do którego co prawda były trzy osoby, ale nie wiedzieć czemu tylko mi wchodziło, więc siłą rozpędu wlałem w siebie prawie całą butelkę...
Comment
-
-
no i wróciłem...
W przeddzień Sylwestra zasypało Karłów wielce, więc wojny śniegowe odbywały sie codziennie. Piwka przelało się dużo (zarówno polskiego jak i czeskiego). Najmilej jednak wspominam naukę jazdy na nartach i te kilka jakże pouczających upadków, po których ze śmiechu nie mogłem się podnieść.
Niestety w nowy rok wkroczyłem z ogromną stratą. Na polu piwnej "bitwy" poległ mój nieodłączny towarzysz kufel KsiążWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Sylwester zaczął się od wściekłości. Bo siostrzeniec ponoć zaczął kręcić nosem na zakupione fajerwerki, że niby kiepskie. No to go szybkim krokiem przegoniłem parę kilometrów w poszukiwaniu nowych. Potem było oglądanie "Grubego i chudszego", programów sylwestrowych, a o północy szampan dziecięcy (bo ani ja, ani żona za zwykłym nie przepadamy).
Jak się okazało, właśnie te zakupione przeze mnie ognie były bardzo dobre, a te, które chciał siostrzeniec do d... Dzieci pooglądały fajerwerki, a dorośli (bo sąsiedzi też wyszli postrzelać) wznieśli toast, bo sąsiad (notabene gość wybitnie antyimprezowy) miał flaszkę.
Comment
-
-
szkoda
A dziękuję i również pozdrawiam. Ale szkoda, że nie przyszliście - było trochę bluesa i psychodelii na żywo, i to bez kompromomisów nagłośnieniowych.
Ano szkoda ale byliśmy nieco wypompowani i ograniczyliśmy się w sylwestra jedynie do spacerów do lodówki
Uff do domu udało się dojechać, ale wczoraj chyba jednak nie powinienem był prowadzić. A do tego od wczoraj nie palimy
Pozdrawiam - kiedyś będzie lepiejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Szkoda nie szkoda - nasza impreza sylwestrowa własciwie odbyła się 30 grudnia, 31 to juz trochę bylismy zużyci i jedynym wybrykiem sylwestrowym było połamanie przez Irona taboretu
Ale ogólnie było bardzo przyjemnie no i Gambrynus był super!
Przekażcie pozdrowienia dla Andrzeja ze sklepu "Piwa Świata" na Polnej
Comment
-
-
Odświeżam temat
Wybieram się z moją lepeszą połówka i paroma znajomymi do knajpki. Impreza na jakieś 20 par. Będa też znajomi z którymi nie widziałem jakiś czas.
Życze wszystkim udanej zabawy sylwestrowej"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
A my się wybieramy na bal do restauracji w centrum Krakowa. Ma być w sumie 70 osób, stolik już od 2 tygodni zarezerwowany, kreacje kupione. Mam nadzieję, że będzie fajnie i nawet przeziębienie nie zepsuje mi tej ostatniej nocy w 2003 roku.
Comment
-
-
A my ze Słoneczką, jakoś tak żeby sobie odbić to że się widzimy parę razy w roku, mamy sylwka bardzo światowego, w najbardziej europejskim miescie Strasburgu gdzie Słoneczka chwilowo pracuje, tak gdzieś prawie w połowie drogi między rodzinną Łodzią i moim wyspiarskim wygnaniem Pewnie sobie pójdziemy na rynek pod katedrę i wypijemy małe conieco o północy i będzie wesoło Życzę wszystkim wesołej imprezkiLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment