Słyszałem, że są narty dla raczkujących dzieciaków, z wiązaniami na ręce i nogi na każdej desce.
Plany na Sylwestra
Collapse
X
-
I czemu miałoby to służyć? Zniechęceniu młodziana?
Zapewniam, że są inne metody.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Idąc spać, chciałbym zaznaczyć, że przez Cyborgównę nie zostanie wykorzystana okazja do wegetariańskiej imprezy propagandowej.
Bo rodziciele jak raz wyjeżdżają na łykent i chata wolna! A sam przecie nie będę walczył o nawrócenie hordy mięsożerców. Nawet moje kochanie ostatnio zaczęło jeść ryby, takie czasy, panie!
PS Pozytywna wiadomość: ostatnio rodziciele jakoś często wyjeżdżają.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
PS Pozytywna wiadomość: ostatnio rodziciele jakoś często wyjeżdżają.Last edited by Maggyk; 2004-11-26, 06:35.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Oj, Igor na pewno by poraczkował w każdych warunkach - gorzej z tatą Nie męczę Was już moimi problemami i z chęcią poczytam o Waszych planach. Naczelniku wspomniałeś o nartach biegowych - czyżbyś uprawiał ten piękny sport i znasz może ciekawe miejsca. A może w Sylwestra we Wrocławiu organizowane są biegi narciarskieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Maggyk napisał(a)
Czy skoro temat dotyczy planów na Sylwestra, to chcesz nam zasugerować, że wtedy będziesz miał wolną chatę
Tak na marginesie, sylwester jakoś mi się zdewaluował. W liceum bawiłem się na sylwku jak szalony, z zapałem odliczałem sekundy do końca roku, a od ładnych paru lat zupełnie nie potrafię się zaangażować emocjonalnie. Ot, impreza. Tylko sztuczne ognie fajnie pooglądać.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Naczelniku wspomniałeś o nartach biegowych - czyżbyś uprawiał ten piękny sport i znasz może ciekawe miejsca. A może w Sylwestra we Wrocławiu organizowane są biegi narciarskie
wspomniałem jedynie o nartach. Mój błąd, że nie dopowiedziałem "zjazdowych".
Takie narciarstwo uprawiam od dziecka i dlatego bardzo gorąco zachęcam. Wspaniała frajda, a już największa chyba dla maluchów.
Zeszłego sylwestra spędziłem śmigając niemal calą noc i powiedziałem sobie wtedy, że następnego też tak chcę spędzić. I tej wersji póki co się trzymam.
O miejsca do szusów się nie martwię - jak nie u nas, to u Czechów. Ode mnie wszędzie bliskoPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
cielak napisał(a)
nie za mydlam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ja niestety zapóźno się obudziłem i w tym roku mój sylwester będzie raczej nie udany. ale za to za rok będzie lepiej. tylko żebym się znowu za późno nie obudził. Chyba będę musiał zrobić liste postanowień noworocznych.-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Ja tam spędzam sylwka łózkowo, żarcie, picie, tv, skok na plac Defilad na jakąś godzinkę, dwie, a potem znów luzik.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment