Ja spędzam sylwestra w domowym zaciszu, żona, synek, piwko, jakieś wino musujące o północy.
Plany na Sylwestra
Collapse
X
-
Marusia napisał(a)
W dodatku będzie to bal przy muzie z lat 70-tych - Krzysio Krawczyk itp., a obowiązują stroje niemodne i kiczowate. Już nie mogę się doczekać
Impreza na jaką z żoną idziemy ma mieć także taki charakter
Odbędzie się w "zakładzie" czyli lokalu o nazwie Zakład i podjedziemy tam Syrenką104 cobrio. Klopot będę miał z ubiorem bo ciuchów z tamtych lat już nie mam.
Ale najważniejsza jest dobra zabawa w dobrym towarzystwie i to jest zapewnione.
Na Nowy Rok życzę wszystkim Forumowiczom pomyślności i wielu udanych warek
Comment
-
-
A ja wraz z najbliższymi przyjaciółmi udaje sie do troche dalszych przyjaciół i wspólnie spedzamy sylwka w domku za miastem ojjjjjjjjj bedzie sie działo , toast za forumowiczów
Comment
-
-
A mnie do 21 mogą wezwać do pracy (jeśli oczywiście wcześniej wyjdę, a wyjdę choćbym miał się bić ze stojącym mi na drodze i nie chcącym wypuścić strażnikiem ).
Chyba dla odstresowania się nastawię nocną, noworoczną warkę.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
jerzy na Twoim miejscu dawno zostałbym lewakiem bo dziś kto chce przesrzegać praw pracowniczych (8 godz. pracy) jest lewakiem - takie bandyckie czasy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
jerzy na Twoim miejscu dawno zostałbym lewakiem bo dziś kto chce przesrzegać praw pracowniczych (8 godz. pracy) jest lewakiem - takie bandyckie czasy.
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Na szczęście tobie mogą skoczyć na pukiel, dlaatego możesz sobie być lewaakiem za te głupie 5000 zł miesięcznie.Last edited by zythum; 2004-12-31, 09:22.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
jerzy na Twoim miejscu dawno zostałbym lewakiem bo dziś kto chce przesrzegać praw pracowniczych (8 godz. pracy) jest lewakiem - takie bandyckie czasy.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Leśniczówka - grono znajomych. Śniegu ani dudu - szkoda. Wszystkim życzę wesołej zabawy!
Comment
-
-
A ja melduję się z Sylwestrowego nocnego dyżuru. Czuwaj!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Piwowar ma dyżur od wczoraj godz. 16 do dnia 07.01.2005 godz. 7 rano, przez 24 godziny na dobę, a w tym zakaz picia jakiegokolwiek alkoholu. Mimo wszystko życzę wszystkim szczęśliwego, piwnego i udanego nowego roku.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
Comment