Marusia napisał(a) W dodatku będzie to bal przy muzie z lat 70-tych - Krzysio Krawczyk itp., a obowiązują stroje niemodne i kiczowate. Już nie mogę się doczekać
Ciekawostka
Impreza na jaką z żoną idziemy ma mieć także taki charakter
Odbędzie się w "zakładzie" czyli lokalu o nazwie Zakład i podjedziemy tam Syrenką104 cobrio. Klopot będę miał z ubiorem bo ciuchów z tamtych lat już nie mam.
Ale najważniejsza jest dobra zabawa w dobrym towarzystwie i to jest zapewnione.
Na Nowy Rok życzę wszystkim Forumowiczom pomyślności i wielu udanych warek
A ja wraz z najbliższymi przyjaciółmi udaje sie do troche dalszych przyjaciół i wspólnie spedzamy sylwka w domku za miastem ojjjjjjjjj bedzie sie działo , toast za forumowiczów
A mnie do 21 mogą wezwać do pracy (jeśli oczywiście wcześniej wyjdę, a wyjdę choćbym miał się bić ze stojącym mi na drodze i nie chcącym wypuścić strażnikiem ).
Chyba dla odstresowania się nastawię nocną, noworoczną warkę.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
jerzy na Twoim miejscu dawno zostałbym lewakiem bo dziś kto chce przesrzegać praw pracowniczych (8 godz. pracy) jest lewakiem - takie bandyckie czasy.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisał(a) jerzy na Twoim miejscu dawno zostałbym lewakiem bo dziś kto chce przesrzegać praw pracowniczych (8 godz. pracy) jest lewakiem - takie bandyckie czasy.
Na szczęście tobie mogą skoczyć na pukiel, dlaatego możesz sobie być lewaakiem za te głupie 5000 zł miesięcznie.
Krzysiu napisał(a) Na szczęście tobie mogą skoczyć na pukiel, dlaatego możesz sobie być lewaakiem za te głupie 5000 zł miesięcznie.
Ale fajnie, dostałem od Krzysia dodatkowe kilka tysięcy - masz mój numer konta czy przesłać?
Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2004-12-31, 09:22.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisał(a) jerzy na Twoim miejscu dawno zostałbym lewakiem bo dziś kto chce przesrzegać praw pracowniczych (8 godz. pracy) jest lewakiem - takie bandyckie czasy.
Tak bogaty (lub taki głupi ) by być lewakiem to jeszcze nie jestem. Gdyby od Ciebie tyle w Polsce zależało co ode mnie w ten sylwestrowy wieczór, to byś inaczej mówił...
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Piwowar ma dyżur od wczoraj godz. 16 do dnia 07.01.2005 godz. 7 rano, przez 24 godziny na dobę, a w tym zakaz picia jakiegokolwiek alkoholu. Mimo wszystko życzę wszystkim szczęśliwego, piwnego i udanego nowego roku.
Co polecacie na Sylwestra, zamiast banalnego Dom Perignon czy Veuve Cliquot? Jakieś wyjątkowe piwo na finał, i kilka ciekawych do degustacji, w klimatach świąteczno - deserowych. Dobrze byłoby, gdyby dało zdobyć się w Polsce.
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment