Dziś rano pewien Wysoki Rangą Oficer stwierdził, że w Iraku nasze wojsko "będzie przeprowadzało działania o charakterze świątecznym".
Świat staje na głowie czyli coraz bliżej Święta
Collapse
X
-
grzech napisał(a)
Ogólne skretynienie sięga zenitu. Dzisiaj w "Kawie, czy herbacie" (żona musi widzieć, która jest godzina) jakaś lala w czapce krasnoludka i czymś mocno prześwitującym (pod spodem miała normalne ubranie) odgrażała się publicznie, że zaśpiewa "Cichą noc". Gdy zabrzmiała muzyka, zaczęłą się uśmiechać i kręcić tyłkiem. Co było dalej, nie wiem bo wyłączyłem telewizor.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Nie dziwisz się, bo nie widziałeś. Wypindrzona lala kręcąca dupą w ramach wstępu do kolędy. Skąd do k... nędzy pomysł tańczenia przy kolędach ?! Nie do strawienia są dla mnie ich pseudoartystyczne "wersje", którymi szansoniści karmią nas jeszcze przed początkiem Adwentu. Oryginały są radosne, ale nie jajcarskie, checne, czy śmieszne.
Comment
-
-
maleństwo napisał(a)
... Jeżeli ktoś poprosi o jedzenie - to dam, ale kasy nigdy!
chleb i wędliny leżące na klatce schodowej.
Sąsiedzi mieli miękkie serce
I jak tu pomóc naprawdę potrzebującym?
Moja mama na to sposób,
zaprasza do kuchni, sadza przy stole i częstuje.
Naprawdę głodnego łatwo rozpoznać.
Tylko, że ja boję się co będzie jak źle trafi (mieszkamy osobno).Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment