Aby moje i pieci typy w g..... się zmieniły 2 miejsce po pierwszej seri coś niesamowitego Zdrowie Adama
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
obym zawsze się tak mylił jak przy okazji 1 serii........ Adaś dostał dobry wiatr (jak wiemy szczęście sprzyja lepszym) Ahonen też skoczył dobrze, a jak na warunki jakie miał wręcz znakomicie........Porter Królewski przynosi szczęście!!! zdrowie skoczków (aż czterech w 30stce ale jak narazie w drugiej serii skoki naszych słabe)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
No i się stało.
Adaś DRUGI w pierwszym konkursie w Zakopanem!!!
Jego zdrowie"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Tomaszewski: To będzie klęska Małysza
Jan Tomaszewski twierdzi, że konkurs w Zakopanem zakończy się klęską Adama Małysza – czytamy w „Życiu Warszawy”.
- Małysz nie ma żadnych szans na dobry wynik w Zakopanem. Powinien jak najszybciej rozstać się z trenerem Apoloniuszem Tajnerem. On jest naszym skarbem narodowym i o niego trzeba dbać – twierdzi Tomaszewski.
Bramkarzem to Ty byłeś dobrym, lecz wyrocznią to Ty nigdy nie zostaniesz!!!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Nareszcie!!! Świetny konkurs,wreszcie nie trzeba było przerywać co chwila. Adam i tak jakby wygrał, mam nadzieję, że to przełom. A na koniec Ahonen prawie się uśmiechną przy gratulacjach od Kwaśniewskiego . Wszystko było super. Odpalam Mocne Dobre Zdrowie Adama!!!Last edited by perłyfan; 2004-01-17, 19:06.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Tylko jak zwykle pan Szaranowicz nie dostosował się do poziomu. Ja osobiście mam już dość jego farmazonów, pomyłek, oceniania odległości skoków itd. Krótko mówiąc - Szaranowiczowi i Tomaszewskiemu mówimy NIE!!!JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Jak na razie nie jest źle - Rutkowski skoczył 124 metry, a to już można nazwać przyzwoitym skokiem, zobaczymy jak skoczy Małysz...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment