No i wygrali , choć różnie ta przewaga w drugiej połowie wyglądała. Znów świetny Greer, no i ważne rzuty za trzy Kościuka .
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
robox napisał(a)
No i wygrali , choć różnie ta przewaga w drugiej połowie wyglądała. Znów świetny Greer, no i ważne rzuty za trzy Kościuka .Last edited by Pogoniarz; 2004-01-22, 21:07.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Niestety Adam skoczył w śnieżycy słabiutko i zajął 32 miejsce.Czy w Hakubie powinien odbyć sie ten konkurs?Kilku zawodnikom z czołówki też nie udało się awansować.
Szkoda ,że piłkarze ręczni ulegli 25:29 Francuzom na ME.Niespodzianka wisiała w powietrzu.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
.Czy w Hakubie powinien odbyć sie ten konkurs?
I niech mówi kto co chce na temat Małysza on mimo swojego wzrostu jest i będzie dla mnie WIELKIWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Adam WIELKI jest. Konkurs w Hakubie to parodia - to nawet nie loteria, która w ostatnich konkursach była bardzo wyraźna. Czas na jakieś osłonięcia skoczni i większe uniezależnienie się od pogody.
Comment
-
-
Pudlarz napisał(a)
Adam WIELKI jest. Konkurs w Hakubie to parodia - to nawet nie loteria, która w ostatnich konkursach była bardzo wyraźna. Czas na jakieś osłonięcia skoczni i większe uniezależnienie się od pogody.
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Nic nie trybię.Już pisałem przecież ,że wygrali (oglądałem na Polsat Sport).Chyba,że ogladałeś na TV4.Na tej stacji była relacja z poślizgiem.
Nie wiedziałem, że na tym kanale też była transmisja, gdy pisałeś o wygrywaniu, w TV4 trwała druga połowa .
Comment
-
-
Niestety Polacy ulegli Niemcom na ME 32:41.To była radosna piłka ręczna.Zero obrony.
Niestety Adam dzisiaj znowu słabo skoczył.Po pierwszej serii był nawet za Bachledą i Skupieniem.Zobaczymy co będzie po drugim skoku.Last edited by Pogoniarz; 2004-01-24, 09:32.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
W drugiej serii się poprawił - 126,5. Ale wyżej 15. miejsca pewnie nie będzie
Ahonen prowadzi z 7 pkt przewagiLast edited by Wujcio_Shaggy; 2004-01-24, 09:44.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pomyliłem się. Małysz dwunasty.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Na szczęście nie słuchałem Szaranowicza, bo konkurs śledziłem w necie (z konieczności). Takiego urodzonego gawędziarza o niczym powinni wysłać do radia i dać mu okienko w porze największej usypialności.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Małysz to jeszcze młody chłop - brak mu odpowiednio mocnej motywacji, może za jakimś "interesem" się rozgląda (nawiązując do wypowiedzi mwa).
Szaranowicz...? Jeszcze kilka lat temu chętnie go słuchałem, nie było lepszego komentatora (moim zdaniem). Potrafił zainteresować sprawami "poza ekranem"
Comment
-
Comment