A kto to jest Kojonkowski ?
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
grzech napisał(a)
A kto to jest Kojonkowski ?
Myślę,że trzeba podziękować Tajnerowi,który niestety pogubił się zupełnie.Oprócz Małysza reszta skoczków jeździła tylko na wycieczki(szczególnie syn)To był cud ,gdy któryś z nich zakwalifikował się do finałowej trzydziestki.Zmiany są potrzebne od zaraz.Czy to coś zmieni?Ciężko powiedzieć,ale spróbować trzeba.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
To jest Kojonkoski bez w
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Zmiany są potrzebne od zaraz.Czy to coś zmieni?Ciężko powiedzieć,ale spróbować trzeba. [/B]JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Chciałbym powrócić do występów Śląska w eurolidze.
Czego zabrakło do awansu?Myślę,że dobrego centra.W większości meczów przegraliśmy pod deskami i to zdecydowanie.Czego jeszcze?Wójcik dwa ostatnie spotkania zagrał fatalnie i być może jego punktów zabrakło.
Znając życie Lynn Greer nie zagra już w Śląsku,dostanie intratną ofertę i oczywiście ją przyjmie.Jako pierwszoroczniak w tych rozgrywkach statystyki miał zadziwiająco dobre.
1 miejsce w ilości zdobytych punktów
1.w ilości wymuszonych faulów na nim
2.w średniej procentowej na mecz
2.w asystach na mecz
5.w średniej procentowej z rzutów osobistych
Wygrał na pewno Wrocławianom kilka zawodów.Szkoda,że odpadli,ale z tym składem byli jednak za słabi na finałową szesnastkę.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Gratulacje dla Rżanego i Kuziemskiego za nominacje olimpijskie w boksie (dlaczego TVP tego nhie transmituje?) oraz dla Krężeloka - dawno nie było takiego sukcesu w biegach narciarskich. Idzie ku lepszemu w lubianych przeze mnie sportach.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Co do Greera ze Śląska, to będzie pewnie taki sam przypadek jak dwa sezony temu z Hawkinsem. Weźmie go jakiś dobry europejski klub, jak jego amerykańskiego kolegę, po też dobrych występach, zaangażował Real Madryt. Śląsk nie ma szczęścia do zatrzymywania dobrych Amerykanów, przyład: O'Bannon czy Wright.
Comment
-
-
robox napisał(a)
Co do Greera ze Śląska, to będzie pewnie taki sam przypadek jak dwa sezony temu z Hawkinsem. Weźmie go jakiś dobry europejski klub, jak jego amerykańskiego kolegę, po też dobrych występach, zaangażował Real Madryt. Śląsk nie ma szczęścia do zatrzymywania dobrych Amerykanów, przyład: O'Bannon czy Wright.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Tu nie chodzi o szczęście tylko kasę.Jeżeli Greer zarabia miesięcznie w Śląsku 10000 dolców,to każdy praktycznie przebije Wrocławian.Z takim budżetem nie zwojujemy Europy.To nie liga,gdzie sędziowie gwiżdżą na korzyść Śląska;w eurolidze,jak w LM jest odwrotnie maluczczy mają problemy...
A że małe kluby też coś mogą zwojować w Eurolidze, może tu posłużyć przykład słoweńskiego klubu Olimpia Ljubljana, który w zeszłych sezonach odnosił sukcesy, mimo, że miał mały budżet i co roku występował praktycznie w całkiem zmienionym składzie.
Comment
-
-
Patrząc na politykę kadrową Śląska w ostatnich latach mam odczucie że budżet jest i tak za wysoki. No bo jak można wytłumaczyć astronmiczne kontrakty np. Fetisowa i Einikisa zwolnionych długo przed końcem. Zerwane kontrakty trzeba oczywiście płacić (kilku zawodnikom do dziś). Sprawa zatrudniania i zwalniania trenerów to zupełnie inna chyba bez precedensu sprawa. Tutaj Schetyna prowdzi własną działalność, której postronny kibic nie jest w stanie zrozumieć.
Comment
-
-
Śląsk pokonał wysoko w meczu na szczycie Anwil.W trzeciej kwarcie prowadził Anwil i po raz kolejny do dzieła przystąpili sędziowie.To co kilka razy gwizdnęli na korzyść Śląska wprawiło mnie w osłupienie.Śląsk wyszedł na prowadzenie ,a później zdemolował zrezygnowany już zespół z Włocławka.Te sędziowanie pod Śląsk w Era Basket Lidze staje się już normą
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Śląsk pokonał wysoko w meczu na szczycie Anwil.W trzeciej kwarcie prowadził Anwil i po raz kolejny do dzieła przystąpili sędziowie.To co kilka razy gwizdnęli na korzyść Śląska wprawiło mnie w osłupienie.Śląsk wyszedł na prowadzenie ,a później zdemolował zrezygnowany już zespół z Włocławka.Te sędziowanie pod Śląsk w Era Basket Lidze staje się już normą
to nie do końca tak Pogoniarzu - mecz oglądałem i staram się być bezstronny
Śląskowi wychodziło w 2 połowie niemal wszystko, trafiali z beznadziejnie trudnych pozycji, jedyną akcją do której bym się przyczepił to zaliczenie punktów zdobytych po czasie w końcówce 3 kwarty.
Zwycięstwo jak najbardziej zasłużone a że rozmiary są tak wielkie to tylko wina braku zaangażowania Anwilu w ostatnich minutach 4 kwartyKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pogoniarz napisał(a)
Te sędziowanie pod Śląsk w Era Basket Lidze staje się już normą
Śląsk zdecydowanie pokonał Anwil, a co do pomyłek sędziowskich, to możemy się doszukać na każdym spotkaniu. Jakby mecz był we Włocławku, pewnie by można było liczyć na pomoc dla Anwilu.
Comment
-
-
Piecia napisał(a)
to nie do końca tak Pogoniarzu - mecz oglądałem i staram się być bezstronny
Śląskowi wychodziło w 2 połowie niemal wszystko, trafiali z beznadziejnie trudnych pozycji, jedyną akcją do której bym się przyczepił to zaliczenie punktów zdobytych po czasie w końcówce 3 kwarty.
Zwycięstwo jak najbardziej zasłużone a że rozmiary są tak wielkie to tylko wina braku zaangażowania Anwilu w ostatnich minutach 4 kwarty
Musielieliśmy widać oglądać dwie różne trzecie kwarty.
Na przykład teatralny upadek Zielińskiego na skrzydle,gdy nie był przez nikogo faulowany...Nawet komentator to zauważył
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Na przykład teatralny upadek Zielińskiego na skrzydle,gdy nie był przez nikogo faulowany...Nawet komentator to zauważył
W sumie jedno z lepszych, rzutowo, spotkań w jego wykonaniu w tym sezonie.
Comment
-
Comment