W drugim półfinale EBL chyba sensacji jednak nie będzie. Idea wygrała trzeci mecz w Warszawie z Polonią i wydaje mi się, że już jutro załatwi sprawę awansu do finału.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
[QUOTE]Pogoniarz napisał(a)
[B]W meczu o mistrzostwo PLK mężczyzn remis 2:2.
Tak o mistrzostwo Ciepły leszek zrobił swoje.
Normalnie żal mi siebie-samokrytyka mile widziana
Zavacskas faktycznie "popisał"się.Chyba wyczaił klimat,ze awans do finału im się wymknął i zachował się jak chuligan
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
robox napisał(a)
W drugim półfinale EBL chyba sensacji jednak nie będzie. Idea wygrała trzeci mecz w Warszawie z Polonią i wydaje mi się, że już jutro załatwi sprawę awansu do finału.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Mecze Śląska z Polonią są zacięte i wyrównane (może poza wczorajszym ) - czego chyba niewielu się spodziewało. Faktycznie więcej przemawia w piątym meczu za Śląskiem (także prawo serii). W meczach 1 i 3 Polonia kładła końcówkę (również taktycznie: jak trzeba było rzucać za 3, wchodzili pod kosz, a jak trzeba było długiego rozegrania i rzutu za 2, to uparcie próbowali za trzy). No i jeszcze trzeba poprawić zbiórki (i w ataku, i w obronie)... i może będzie finał na Torwarze?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dzisjaj dla miłośników snookera zapowiada się niezła gratka o 20 na Eurosporcie półfinał (przedwczesny finał) Mistrzostw Świata. O'Sullivan kontra Hendry.Nawet nie będąc kibicem tego sportu patrząc na grę zwłaszcza O'Sullivana można mieć problemy z utrzymaniem szczęki na właściwym miejscu ."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
O'Sullivan jest świetny ale ja kibicuję Hendry-emu
Obaj panowie nie darzą się sympatią.Mecz z pewnością będzie zawzięty ze względów ambicjonalnych i sportowych.To trzeba obejrzeć!
Comment
-
-
Po pierwszej sesji prowadzi zasłużenie O'Sullivan 6-2.Hendry popełnia za dużo błędów,co Roni skrupulatnie wykorzystuje.
Comment
-
-
A ja z O'Sullivanem chociaż nie wiem czy się do tego przyznawać, bo ostatnio wszystko i wszyscy komu kibicuje przegrywają. Na szczęście narazie 6:2 dla O'Sullivana i pozostałe emocje jutro."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment