Nie udały się powroty na ring, najpierw Gołocie, teraz Michalczewskiemu.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNie udały się powroty na ring, najpierw Gołocie, teraz Michalczewskiemu.
Ps. Każdy ma prawo do głosu ale wypowiedzi krytykujące go za przeszłość uważam, że są nie na miejscu. Bo nie wierzą w to że osobom wyrażającym te opinie całe życie szło z górki. Wszyscy byli zachwyceni jak Małysz wygrywał a teraz jak mu nie idzie to jest dziadem? Taka natura Polaków. Dajmy jednak szansę Andrzejowi.Albo się jest kibicem i się wierzy w sukces swojego reprezentanta albo lepiej dać sobie spokój ze sportem!!!Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Jeśli próbujesz być zabawny to ci się nie udało. Po pierwsze nie mogliśmy oglądać tej samej walki, bo tej o której pisałem jeszcze nie było. A po drugie to chyba mamy różne pojęcie o znaczeniu słowa na "A" którego użyłeś, bo nie wiem do czego to przykleić.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
a dziś "polska niedziela" na Halowych Mistrzostwach Europy w Lekkiej Atletyce: dwa brązowe, dwa srebrne i złoty medal to piękny wynik, a mogło byc jeszcze lepiejKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Polonia w hokeju na lodzie pokonała KTH Krynica..Czyli amatorzy wygrali z zawodowcami Stan rywalizacji play off 2:2.Zwycięzca następnego meczu walczył będzie o wejście do Ekstraklasy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment