Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Ufff ale męczarnia. Czasem się zastanawiam czy nasi siatkarze nie dostają dodatkowych premii za pięcio setowe pojedynkiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanA oto Wałujew. Niech mi ktoś powie, że jest przystojny2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanDon King podobno szykuje już kolejnego przeciwnika dla Gołoty...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuNajlepiej, żeby to był jakiś boy hotelowy, albo staruszka z siatą zakupów. Jakby jej sypnął, to by się nogami nakryła. A potem prezydent mógłby wystawić mu list żelazny.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Dziś jak na razie nasi siatkarze troszki skuteczniej grają. Lepiej zagrywają i 2:0.
Wlazły i Kadziewicz grają prawie bezbłędnie. Ciekawe, czy z silniejszymi przeciwnikami też będą w stanie zastąpić takich wyżeraczy jak np. MurekLast edited by Ahumba; 2005-06-04, 15:06.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Jest 3:0
Teraz przełączam się na jedynkę. Będę "podziwiał" naszych kopaczy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Brawo dla Naszej młodzieży-Jest super 4 zwycięstwa w 4 meczach Brawa też za wspaniałą atmosferę na trybunach.Kiedy w Szczecinie powstanie normalna hala(czytaj kiedy będą trybuny powyżej 1200 osób ) i będę mógł pójść na mecz repry w siatkę i nie tylko...echLast edited by Pogoniarz; 2005-06-04, 15:51.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Chyba nikt inny nie zgodzi się stanąć w przeciwległym narożniku z tym panem. I na pewno nie dlatego, że się go będzie bał
A nasz Andriu powinien mieć w kontrakcie, że będzie musiał dopłacić za wynajęcie sali i zwróci za bilety jeśli nie wytrzyma jednej rundy.
Comment
-
Comment