A ja gupi myślałem, że jakaś strona www es2.com.org.gov.edu
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Od czwartku w Sobótce odbywają się Mistrzostwa Polski w kolarstwie szosowym. W czwartek była czasówka kobiet (20 km, wygrała Bogumiła Matusiak), dzisiaj czasówka mężczyzn (40 km, Piotr Mazur).
Jutro i w niedzielę wyścigi ze startu wspólnego - trasa okrężna: Sobótka, Strzegomiany, Będkowice, Sulistrowice, Przemiłów, Księgienice, Świątniki, Przezdrowice, Sobótka.
Start i meta ul. Św. Anny (przy stadionie).
kobiety 6 x 17.2 km = 103.2km
mężczyźni 12 x 17.2 km = 206.4 km
25.06.05r. (sobota)
10.00 - 11. 00 - przyjmowanie zgłoszeń (dyżur dla wszystkich wyścigów)
11.30 - odprawa techniczna dla kat. elita kobiet
14.00 - 17.00 - wyścig ze startu wspólnego kobiet (ul. Św. Anny przy stadionie)
17.30 - dekoracja zwycięzców
18.00 - 20.00 - przyjmowanie zgłoszeń start wspólny mężczyzn
20.30 - odprawa techniczna kat. elita mężczyzn
26.06.05r. (niedziela)
9.30 - 15.00 - wyścig ze startu wspólnego mężczyzn (ul. Św. Anny przy stadionie)
15.30 - dekoracja zwycięzców
15.45 - zakończenie Mistrzostw Polski
Comment
-
-
Czy w zawodach startują wszyscy najlepsi? Czy raczej zawodnicy z grup zawodowych zachodnich dali sobie spokój?
A siatkarze mnie załamali, już myślałem, że Lozano zmienił ich mentalność ale nie dalej jest to samo. Dwa wygrane sety i już przekonanie o wygranej. Potem natychmiastowe zwieszanie głowy i koniec gry.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Startują zawodnicy zrzeszeni w klubach krajowych, ale są wszyscy najlepsi. Nikt nie pozwolił sobie na wagary.
Dzisiaj wygrała Paulina Brzeźna (finisz z czteroosobowej ucieczki), a prowadząca po pierwszej pętli Bogumiła Matusiak, wczorajsza mistrzyni czasówki, nie zmieściła się w pierwszej dziesiątce.
Comment
-
-
Dziś wreszcie udało się naszym siatkarkom wygrać w japonii z niejaką Koreą płd.
Chwilami panna Kasia grała jak na ME w Turcji. Szkoda, że w poprzednich meczach nie była tak skuteczna. Nie wiem też dlaczego nie gra Małgosia Glinka. Zdrowie? Obowiązki małżeńskie? A może dalszy ciąg niejasności na linii PZPS - Kadra siatkarek.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanNastula przegrał debiut w formule PRIDE. Był dzielny, ale chyba rzucili go na głęboką wodę.Szkoda, ale można było się spodziewać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciawspaniały mecz jak narazie.... mimo, ze siedzę sam w domku piwo leje się obficie - za naszych - jak narazie 2-0 i 9-5 w 3cim secieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciaczy ktoś mi powie co się dzieje?... 6 lat temu było podobnie i strach mnie ogarnia...Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment