Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach
    Polskie siatkarki po dramatycznym meczu wygrały z Rosjankami 3 - 2 w pierwszym meczu eliminacji do cyklu Grand Prix
    A dzisiaj o mało zawału nie dostałem oglądając poczynania Naszych Złotek. Chwilami grały jak nasi siatkarze w finałach Ligi Światowej.
    Co prawda jest dopiero 2:2 ale są już w półfinale i piąty set o niczym nie decyduje poza satysfakcją no i honorem sportowym
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Ahumba
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9056

Jeszcze tylko tak dla uzupełnienia - umoczyły 2:3 i bardziej cieszyły się od tych co wygrały

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

Cisza w temacie pływackim, a tam złote medale na MŚ nasi rozdają, po złotym Korzeniowskim, dzisiaj medal tego samego kruszcu zdobyła Jędrzejczak, ustanawiając jeszcze rekord świata
        Last edited by robox; 2005-07-29, 07:24.

Comment

• grzeber
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2002.05
          • 2875

Fakt troche dziewne, że forumowicze zapomnieli o pływaniu, tym bardziej, że tak dobrych Mistrzostw Świata jeszcze w historii nie mieliśmy.

Bardzo denerwuje mnie, że po zdobyciu złota przez Roberta Korzeniowskiego nie było o tym tak głośno w mediach jak po medalu Otylii, a przecież była to większa niespodzianka.
          Poza tym mało kto mówi, iż Otylia zakończyła dystans nieprzepisowo i mogła zostać zdyskwalifikowana .
          pozdrawiam
          www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

To by dopiero była niespodzianka, gdyby Robert Korzeniowski zdobył jakikolwiek medal w pływaniu

Comment

• Ahumba
              🥛🥛🥛🥛
              • 2001.05
              • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
              To by dopiero była niespodzianka, gdyby Robert Korzeniowski zdobył jakikolwiek medal w pływaniu
              E, nie żartuj, Ty też JAKIŚ medal w pływaniu mógłbyś zdobyć. No chyba że nie umiesz pływać

Comment

• arcy
                • 2002.07
                • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
                E, nie żartuj, Ty też JAKIŚ medal w pływaniu mógłbyś zdobyć. No chyba że nie umiesz pływać
                Chyba pocieszenia

Comment

• peter007
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.06
                  • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
                  Poza tym mało kto mówi, iż Otylia zakończyła dystans nieprzepisowo i mogła zostać zdyskwalifikowana .
                  Mógłbyś to rozwinąć, bo jakoś nic mi się o uszy nie obiło a wątek interesujący
                  Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• grzeber
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2002.05
                    • 2875

Oj, pokiełbasiło mi się z tymi imionami .

Wg regulaminu FINA w stylach motylkowym i klasycznym (żabka) "przy każdym nawrocie i przy zakończeniu wyścigu dotknięcie ściany musi być równoczesne obydwiema dłońmi, na, powyżej lub poniżej lustra wody". Powinno być to sprawdzane przez Inspektorów Nawrotów.
                    Otylia zakończyła bieg dotykając ściany tylko prawą ręką co widać było na przekazie telewizyjnym. Sędzia widocznie tego nie zauważył, a na podstawie zapisu wideo podobno nie można zarządzić dyskwalifikacji zawodnika. Poza tym Australijka podobno nie złożyła protestu.
                    Last edited by grzeber; 2005-07-29, 22:34.
                    pozdrawiam

Comment

• peter007
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.06
                      • 2820

Czyli wynika z tego, że Otylia gdyby zrobiła to "tak jak w książce piszą" to by miała srebro, bo przecież jedną ręką łatwiej się wyciągnąć i dobić do "brzegu"
                      Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

Różnie z tym bywa. Tak naprawdę decydujące jest, w jakiej fazie ruchu znajduje się zawodnik.

Comment

• grzeber
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2002.05
                          • 2875

Nie jest to takie pewne. Na tak długim dystanie 0,04 sekundy jest różnicą tak małą, że praktycznie zdecydować mogło o tym wszystko. Poza tym pływacy "od małego" uczeni są finiszu i powinni mieć to we krwi, Otylia podobno o tym, że dotknęła ściany jedną ręką dowiedziała się od dziennikarzy.

Już wiem skąd wziąłem tego Roberta, z głowy wyleciało mi imie naszego pływaka węc posiłkowałem się serwisem Onetu.pl gdzie trafiłem na taką wiadomość http://sport.onet.pl/1238132,0,0,wia...5,impreza.html oczywiście przeczytałem sam nagłówek i bez myślenia przepisałem go tutaj .
                          pozdrawiam

Comment

• Ahumba
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.05
                            • 9056

no i Ziółek zdobył brąz na MŚ w LA w rzucie młotem

Comment

• anteks
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛
                              • 2003.08
                              • 10768

no o Wisła wymęczyła 3-1 , ale Oli zachowywał się jak dziki
                              Mniej książków więcej piwa

Comment

• anteks
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛
                                • 2003.08
                                • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
                                no o Wisła wymęczyła 3-1 , ale Oli zachowywał się jak dziki
                                miało być o piłce a wyszlo o sporcie
                                Mniej książków więcej piwa

Comment

Przetwarzanie...
                                X