Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Ziomek zacznij pisać jak człowiek bo naprawdę ciężko się Ciebie czytaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
W hokeju po słabym meczu Czesi wygrali z Rosją 3 : 0 i zdobyli brązowy medal. Dawno nie widziałem, żeby Rosjanie grali tak beznadziejnie - w c iągu meczu dziesięciokrotnie grali z przewagą i ani razu jej nie wykorzystali. Kilka razy nawet nie potrafili założyć zamka. Grali bez pomysłu, wolno i niecelnie, jedynymi, którym się chciało coś zrobić to Owieczkin i Afinogienow. Czesi po strzeleniu dwóch bramek cała trzecią tercję grali na utrzymanie wyniku, więc widowisko było beznadziejne. Trzecią bramkę strzelili 4 sekundy przed końcem meczu, gdy Rosjanie zdjęli bramkarza.
Co do Rosji to się nie zgadzam. Grają słabo już od kilku lat, a najgorzej to chyba się zaprezentowali na mistrzostwach świata organizowanych przez nich samych kilka alt temu(przynajmniej tak mi się wydaje, że MŚ były wtedy w Rosji). Grali taką mizerię, że nawet komentatorzy się dziwili jak tak słabo można grać.
Nie twierdzę, że drużyna ta jest tak beznadziejna, iż Meksyk mógł by ich ograć ale na tle czołowych drużyn prezentują się kiepsko.
Przede wszystkim mają problemy z bramkarzami, w ostatnich latach żonglują nimi jak piłeczkami.
Bryzgalov, Khabibulin, Nabokov, Sokolov, a jeszcze wcześniej Shtalenkov. Pewnie kilku tez pominąłem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekAfinogenov- bez "I"- ale być może to chohlik.
Też mi szkoda że Finowie nie wygrali. Wyrównany mecz, ale myślę że chociażby za ten jeden celny strzał na początku 3 tercji i jedną interwencję bramkarza też w ostatniej tercji Szwedom się należało zwycięstwo.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekAfinogenov- ...
Lepiej to widać na przykładzie nazwiska Fiodorow - po angielsku pisze się Fedorov, bo głoska "jo" w rosyjskim to e z dwoma kropkami u góry, których w normalnej pisowni się nie używa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotZiomek zacznij pisać jak człowiek bo naprawdę ciężko się Ciebie czyta
Szwedzi Mistrzami ! Kto się tego spodziewał ?
Niemcy - jak mówili inni - najlepsi !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNiestety, Finowie szli jak burza, przegrali dopiero ostatni, najważniejszy mecz o złoto.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJak rzadko zgadzam się z Kiszotem - skup się na formie!
a Kiszotowi - jak się nie śledzi IO to nie należy się odzywać i ubliżać zawodnikom bo później niewiadomo o co chodzi !?
Najlepszy dla mnie mecz hokejowy: Słowacja-Rosja ! ( 5:3 ) , ruskie zasłużenie oberwały, czy pamiętacie ten mecz ? Gol za gol, krew za krew !
Najlepszy zawodnik wśród zawodników: Helmut Michael Stefan Greis !
Najlepsza reprezentacja na IO: Niemcy !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
a Kiszotowi - jak się nie śledzi IO to nie należy się odzywać i ubliżać zawodnikom bo później niewiadomo o co chodzi !?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
uważam, że trzeba się cieszyć z tego co polscy sportowcy osiągnęli, to jest sukces - 29 pkt z dwoma medalami, plus te z LP i to daje połowę wszystkich z IO!
Najlepsze polskie IO ! 30mln zl funduszu tyle co jedna dyscyplina w Niemczech - skandal ! A jednak sukces, dwa medale ciężko wypracowane !
4 lata i 4 medale !
A kto?
-Małysz
-Kowalczyk
-Sikora
Polska południowa !!!
I nie tylko polscy zawodnicy mieli chwile słabości ( wywrotki ) ... a Person i Szaranowicz niechaj przyjadą do mnie w Beskidy to ich nauczę jeździć na nartach - tani jestem, tylko 50euro/ dzień !
Co oni tam gadali, chyba same pierdoły !?
Pocieszające jest też to, iż w studio TV byli tacy goście jak : Bachleda, Samolej ... a Pan Andrzej Bachleda j.r. za kilkanaście lat marzy o Tatra Olimpiadzie, i ja się pod tym podpisuję nogami, a tylko ze Słowakami - to nie jest trudne, tylko trzeba chcieć !
Last edited by ZIOMEK2; 2006-02-28, 21:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2....to jest sukces - 29 pkt z dwoma medalami...
Comment
-
Comment