Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
BIRRARE HUMANUM EST
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Z tym był jakiś przekręt, Włosi już w niedzielę (przed oficjalną decyzją) mówili i pisali, że dziką kartę otrzymają, a włoscy działacze to mówili o tym bez ogródek jeszcze przed ostatnią kolejka meczów.
Ale to nie koniec. Włosi jadąc na mecze ostatniego weekendu do Moskwy, zarezerwowali powrotne bilety na 29 sierpnia, a trener Montali zabrał ze sobą Alberto Cisollę, który leczył niedawno kontuzję i przeciwko Rosji nie zagrał. Lekarze twierdzą jednak, że do środy będzie już zdolny do gry. A właśnie w środę rozpoczyna się turniej finałowyBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Trochę to niesprawiedliwe, że niektórzy znają już decyzję przed jej podjęciem. Z drugiej jednak strony jeśli sam obiektywnie miałbym wybierać kto ma jechać na finały to też bym wybrał Włochów. Grali oni nieprzerwanie w finałach tych rozgrywek od 10 lat i są wicemistrzami Świata (jeśli się mylę to mnie poprawcie) Po drugie LŚ ma przede wszystkim przynosić dochody a Włosi mogą w większym stopniu je zapewnić organizatorom.Last edited by YouPeter; 2006-08-22, 11:50.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterGrali oni nieprzerwanie w finałach tych rozgrywek od 10 lat i są wicemistrzami Świata (jeśli się mylę to mnie poprawcie).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterPo drugie LŚ ma przede wszystkim przynosić dochody a Włosi mogą w większym stopniu je zapewnić organizatorom.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterGrali oni nieprzerwanie w finałach tych rozgrywek od 10 lat i są wicemistrzami Świata (jeśli się mylę to mnie poprawcie)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dla mnie w każdej dziedzinie sportu przyznawanie dzikich kart nie ma nic wspólnego z rywalizacją.Miejsce trzeba sobie wywalczyć na boisku,parkiecie,torze itd.
Włosi wiedzieli ,że zagrają w finałach już jakiś czas temu i mogli sobie grać na luzie.Inne zespoły walczyły na całego o każdy punkt,a Makaroni będą teraz wypoczęci.
Także podkreślam dezycje podejmowane na bankietach można o kant d. rozbić
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDla mnie w każdej dziedzinie sportu przyznawanie dzikich kart nie ma nic wspólnego z rywalizacją.Miejsce trzeba sobie wywalczyć na boisku,parkiecie,torze itd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyI nie przeszkadza Ci, jak klub gra w lidze na podstawie licencji uzyskanej przez inny klub? Nie żal Ci mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyBo nie lubia takiego godonia - a'la Kali.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJak się nie czyta postów, lub ich sie nie rozumie,albo gada byle pierd...to tak jest jak widać.Nabij sobie jeszcze milion postów i jątrz dalej.Bez odbioru.
Jak Włosi, którzy dla rozwoju światowej siatkówki zrobili nieporównywalnie więcej niż Polska, dostali "bankietową" dziką kartę, to nie jest OK.
Czasami mam wrażenie, że miłość do tzw. Pogoni i tzw. repry odbiera Ci zdolność jasnego myślenia.
Comment
-
Comment