Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • talrasha
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.11
    • 685

Re: Re: Re: Mecz

darek99 napisal/a

Nie dodałeś że Legia obcieła kasę graczom WIDZEWA których ten oszołom Smuda sprowadził do Warszawy, Citko - rozkręca się od początku kariery i jakoś nie może się rozkręcić , Łapiński- on nawet nieżle gra w rezerwach Legii (trzecia liga), a sam widok samolotu go powala, a o lataniu nie ma mowy , Siadaczka może byłby dobrym zawodnikiem ,lecz ma cukrzycę, dlatego cała jego kariera jest niepewna, myślę że gdyby choroba została wykryta podczas gry w innym klubie niż Legia to dawno byłby na bruku.
    A Widzew ? Garbarnia Szczakowianka im dokopała -
    BRAWO , PIWO DLA SMUDY.
    Nawet mi nic nie mów, jestem załamany ich postawą w tym sezonie. Co do w/w piłkarzy to masz całkowitą rację, Citki nigdy nie lubiłem, dla mnie był to gracz 1 meczu.
    Za to Siadaczka w latach gdy grał w widzewie był super.
    Catalunya es una nación y el Barça es un ejército

Comment

• talrasha
      • 2001.11
      • 685

Re: świetni gracze.

darek99 napisal/a
      No tak , zapomniałem o Wojtali, też miałby cięcia w wypłacie - ale odszedł, był czwartym asem sprowadzonym przez Smudę na Łazienkowską , zastanawia mnie dlaczego Franio nie ściąga tych świetnych graczy do Łodzi, zapomniał o nich?
      Cały pobyt Smudy na Łazienkowskiej śmierdzi mi koniem Trojańskim
      Co do tego to się nie zgodzę, sami chciali go na Łazienkowskiej, no a to, że trener sprowadza swoich zawodników to norma tak u nas jak i na zachodzie.

Comment

• talrasha
        • 2001.11
        • 685

baklazanek napisal/a
        Już teraz wiem dlaczego piwo produkowane przez browar w Łodzi nazywa się Glob. To dla uczczenia potęgi światowej jaka jest Widzew
        Szkoda że Wojtala odszedł z Legii W 4 zawsze to lepiej niż w 3
        Śmieszy mnie taka opinia, pewnie nie wiesz nawet o innych piwach z Łodzi, a mówisz tylko o jednym.
        Co do tego, że widzew jest jedną z bardziej znanych polskich drużyn w Europie chyba nie masz wątpliwości, najlepszy jak dotychczas zawodnik Polski jest z Widzewa.

Comment

• baklazanek
          † 2014 Piwosz w Raju
          • 2001.08
          • 3562

talrasha napisal/a

Śmieszy mnie taka opinia, pewnie nie wiesz nawet o innych piwach z Łodzi, a mówisz tylko o jednym.
          Co do tego, że widzew jest jedną z bardziej znanych polskich drużyn w Europie chyba nie masz wątpliwości, najlepszy jak dotychczas zawodnik Polski jest z Widzewa.
          Znam wiele piwek z ŁodziA co do tego iż Widzew jest jedną z najbardziej znanych polskich drużyn w Europie to prawda. A najlepszym polskim piłkarzem dla mnie jest Dejna!!! A on wywodził się chyba z Legii!!! Możemy się sprzeczać ale jedno tobie napiszę. Widzewa nienawidzę!!!!!!!! Nic chyba tego nie zmieni!!!! Ale nie ukrywam że jak grają w europejskich pucharach to im kibicuje chodź dawno nie było ku temu okazji hihi.

Comment

• endriu
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2001.03
            • 57

Smuda może intelektualistą nie jest, ale na piłce zna się lepiej od wielu bardziej wyszczekanych
            trenerów (-> Wdowczyk). To, że Widzew obecnie zajmuje takie miejsce a nie inne jest wyłącznie jego zasługą.
            Lecz może gdyby w Widzewie występowali światowej klasy gwiazdorzy, tacy jak:
            Czarek Kucharski , Podbrożny lub inny as Marcin Mięciel , to pewnie grałby już w lidze mistrzów.

A ja już wiem, dlaczego piwo w Warszawie nazywa się "Królewskie" to chyba na cześć potęgi, jaką jest legia
            (która notabene nie wygrała w Łodzi od ponad 20 lat). Tylko żeby królewscy z Madrytu się nie oburzyli!!!!!

pozdr. endriu

Comment

• baklazanek
              † 2014 Piwosz w Raju
              • 2001.08
              • 3562

Może racja z tym Królewskim Powstało one na cześć dokonań Legii w pucharze UEFA oraz w LM( nie mylić Ligi Mistrzów z marką papierosów) Moim zdaniem Smuda nie jest winny tego iż Widzew znajduje się na dole tabeli. Przecież objął ten zespół na krótko przed rozpoczęciem sezonu i nie miał żadnego wpływu na przygotowanie oraz dobór graczy. Ale fakt ze Widzew nie robi postępów od początku rozgrywek. Ale to dobrze Druga liga, druga liga Widzew Łódź

Comment

• baklazanek
                † 2014 Piwosz w Raju
                • 2001.08
                • 3562

Talrasha tylko nie gniewaj się na mnie

Comment

• Piwofil
                  • 2002.01
                  • 907

Panowie, może starczy już tych antagonizmów? To nie jest forum dla pseudokibiców, proszę o więcej obiektywizmu, nie musicie jechać po sobie za to że każdy kibicuje innemu zespołowi.
                  Ja jestem Fanem WKSu i to jest najlepsza drużyna w drugiej lidze, za rok w pierwszej, a za dwa na świecie!
                  www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• baklazanek
                    † 2014 Piwosz w Raju
                    • 2001.08
                    • 3562

Ależ nikt tu po nikim nie jeździ My tylko wymieniamy swoje piłkarskie poglądy
                    Ps. Nie chce być nie grzeczny ale Śląsk jest 3 w tabeli A do najlepszych brakuje im troszkę punktów ale rozumiem że szybko odrobią tą stratę heh.

Comment

• Mawas
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2002.02
                      • 299

cyt. szarpik :Ciekawe kiedy mój Lech poznań awansuje do europejskich pucharów.
                      Panowie !
                      Szarpik się grzecznie zapytał a Wy go zignorowaliście!!!!
                      Już chyba czas żeby Wielkopolska zrobiła porządek w tej mizerii
                      którą prezentują dotychczas Wasze ukochane kluby.
                      Zobaczycie że to już nie długo.

LECH....
                      http://Wspieraj swój Browar! Stań si...żytkownikiem!

Comment

• Ahumba
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.05
                        • 9056

A najlepszym polskim piłkarzem dla mnie jest Dejna
                        Kazio DEYNA chyba się w grobie przewrócił
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• talrasha
                          • 2001.11
                          • 685

Piwofil napisal/a
                          Panowie, może starczy już tych antagonizmów? To nie jest forum dla pseudokibiców, proszę o więcej obiektywizmu, nie musicie jechać po sobie za to że każdy kibicuje innemu zespołowi.
                          Ja jestem Fanem WKSu i to jest najlepsza drużyna w drugiej lidze, za rok w pierwszej, a za dwa na świecie!
                          Tylko nie pseodokibiców, nie wypada mówić coś o kimś jeśli nawet się go dobrze nie zna, no ale to już kwestia dobrego wychowaniai jakiegoś minimalnego szacunku dla drugiej osoby.
                          Jeśli chodzi Ci o to, że chodzę na mecze by robić zadymy to się grubo mylisz.

Comment

• talrasha
                            • 2001.11
                            • 685

baklazanek napisal/a
                            Talrasha tylko nie gniewaj się na mnie
                            Oczywiście nie zamierzam, bardzo lubię takie rozmowy - Pieczarek
                            chyba coś na ten temt wie Oczywiście jeśli są one na odpowiednim poziomie i nie polegają tylko i wyłącznie na obrzucaniu się !@@##$#%$^&

Comment

• baklazanek
                              † 2014 Piwosz w Raju
                              • 2001.08
                              • 3562

Ahumba napisal/a

Kazio DEYNA chyba się w grobie przewrócił

Wielkie Przepraszam dla Pana Deyny

Comment

• baklazanek
                                † 2014 Piwosz w Raju
                                • 2001.08
                                • 3562

talrasha napisal/a

Oczywiście nie zamierzam, bardzo lubię takie rozmowy - Pieczarek
                                chyba coś na ten temt wie Oczywiście jeśli są one na odpowiednim poziomie i nie polegają tylko i wyłącznie na obrzucaniu się !@@##$#%$^&

Fajnie że się nie gniewasz heh. Już się obawiałem że będziesz chciał mnie pobić

Comment

Przetwarzanie...
                                X