Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Ja przyznaję z ręką na sercu: nigdy nie słyszałem w telewizji o takim klubie jak BKS Stal Bielsko. A przynajmniej nie w sposób, dzięki któremu zapadłby mi w pamięć. Po pierwszym poście Kiszota w sprawie tego pucharu zastanawiałem się czy chodzi o kobiety czy o mężczyzn. A dalej, czy był to puchar w bambuko, klipy czy kalapitkę.
I widzę, że kłopoty miała spora grupa forumowiczów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezA o co innego mogło chodzić w przypadku BKS Bielsko, jak nie o siatkówkę kobiet ?
99% forumowiczów (piszących w tym temacie) pewnie o tym wie, no chyba , że ktoś tylko udaje, że interesuje się sportem
Gwarantuję Ci, że minimum 90% interesujących się sportem na to pytanie nie odpowie.
Ponieważ to ja zadałem pytanie, to kilka osób będzie podejrzewało, że chodzi o kajaki, a jest to przecież jedna z bardziej medalodajnych dla Polski konkurencji sportowych.
Mr perez, jeżeli ktoś ma licencje sędziowską, tak jak ja, to zapewne nie udaje, że się interesuje sportem.Last edited by Ahumba; 2006-11-27, 08:54.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekJa przyznaję z ręką na sercu: nigdy nie słyszałem w telewizji o takim klubie jak BKS Stal Bielsko. A przynajmniej nie w sposób, dzięki któremu zapadłby mi w pamięć. Po pierwszym poście Kiszota w sprawie tego pucharu zastanawiałem się czy chodzi o kobiety czy o mężczyzn. A dalej, czy był to puchar w bambuko, klipy czy kalapitkę.
I widzę, że kłopoty miała spora grupa forumowiczów.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
To ja powiem że Katarzyna Karasińska ponownie zapunktowała w Pucharze Świata w Narciarstwie Alpejskim (dla tych co się nie interesują dodam, że to ta odmiana narciarstwa w której się nie skacze i nie biega tylko zjeżdża w 4 konkurencjach - slalom, slalom gigant, super gigant i zjazd + ewentualnie kombinacja i ostatnio superkombinacja )
20 miejsce w Aspen potwierdza, że ostatnie punkty nie były przypadkowe i daje nadzieję na częstsze oglądanie naszej slalomistki w pierwszej trzydziestce.
Szkoda że Gąsiennica nie ukończyła sobotniego giganta
Comment
-
-
Wracam do siatki,ale męskiej na MŚ.Tak się zastanawiam czy, aby Serbowie specjalnie nie przegrali seta z Argentyną do 24.Potem wygrali w czwartym do 17 .Czyli jakby wygrali trzeciego seta na przewagi, to mieliby o sześć małych punktów mniej.Wiadomo,że musieli się też czuć silni,bo mogli przecież dwa kolejne sety przegrać...Głupi jest ten regulamin-można wygrać wszystkie mecze po 3:2 i być wyżej w tabeli niż ci co wygrali po 3:0.
Teraz nie ma jednak co liczyć tych małych punkciorów,trzeba wygrać z Rosją i wejść do półfinałów.To będzie tak naprawdę pierwszy groźny przeciwnik w Japonii.Najgorsze,że nie będzie mnie przed telewizorem-będę jechał do pracy,a w pracy też nie będę mógł zerknąć na polsat.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA czy powiesz mi o jaką dyscyplinę chodzi, gdy wymienię Ci np. Spójnię Warszawa ?
Gwarantuję Ci, że minimum 90% interesujących się sportem na to pytanie nie odpowie.
Wiele razy jeździłem Wisłostradą na giełdę przy ul . Wolumen i zawsze rzucał mi się w oczy charakterystyczny, wystający budynek Spójni. Potem dowiedziałem się, że mają go rozbierać i nawet przykro mi było, bo jednak Spójnia to kawał historii. Podpowiem Ci , że Marymont , Okęcie, RKS Ursus, Skra i inne stołeczne kluby też są mi znane. Nawet Polonia Muranów .
PS. No i oczywiście nie wierzę, że nie wiedziałeś o co chodziło z tym BKS-em Bielsko. Podejrzewam , że to była prowokacja z Twojej strony .Last edited by mr-perez; 2006-11-27, 18:58.
Comment
-
-
A tak w ogóle jeśli o siatkę kobiecą chodzi, to dawmno, dawno temu chodziłem do małej salki na ul 29 listopada oraz na ulicę Rogalińską na mecze I-ligowe pomiędzy Spójnią i Legią Warszawa
Później była Skra Warszawa z Małgosią Aleksandrowską jako kapitanem
A teraz?? Szkoda gadać......................Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No to nasi siatkarze wrócili do gry.Wreszcie wygrali seta i przegrywamy 2:1.Zobaczymy co będzie dalej.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment