NIestety nie miałem okazji oglądać meczu
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNIestety nie miałem okazji oglądać meczu"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukŻałuj. Szczególnie trzech ostatnich setów. Ehhhhhhh, nie ma to jak rozchorować się w dobrym momencie
Jeszcze raz gratulacje dla siatkarzy i powiem - MAŁOTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Rewelacja
Moim zdaniem wygrali najważniejszy mecz na tych mistrzostwach. Cokolwiek bedzie dalej, to i tak wrócą do domu jako wygrani. Myślę, że zawodnicy mają tego świadomość i zdejmie to z nich część presji przed następnymi meczami.
A co do samego meczu, to bardzo długo nie wierzyłem w zwycięstwo polaków, zwłaszcza po beznadziejnych dwóch pierwszych setach. Wydawało się, że kompleks Rosji jest nie do przeskoczenia. Ale Lozano dokonał znakomitych zmian i wszystko poszło dobrze. W zwycięstwo uwierzyłem przy 14-11 dla Polski w piątym secie. Ale za to radość jest ogromna.
A jeżeli Polacy zdobędą medal, to wyleżakowany Porter Medalista już czeka
Comment
-
-
Wychodziłem z domu było 2:0 w plecy.
Później syn przysłał mi sms-a z wynikiem.
Długo się temu sms-owi przyglądałem, czy dobrze rozumiem co w nim napisano.
Dopiero teraz mogę sięgnąć po gold aleWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
POLSKA - SERBIA I CZARNOGÓRA
3 : 0
: 0Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDla mnie czarnym koniem MŚ może być Bułgaria.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Żaden, przystąpili do kwalifikacji jako SCG i tak muszą cały turniej zakończyć, na olimpiadzie bedzie juz rozdział.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment