Obyś się nie mylił. Na turnieju przed mistrzostwami rozgrywanym w Hiszpanii wygraliśmy 2 bramkami, ale mecz był ciężki. Na zwycięzcę meczu czeka ktoś z pary Islandia / Dania. A potem...
Fajnie by było spotkać się w finale z Chorwacją
Na szczęście się nie pomyliłem Z Chorwatami też już nie zagramy
Teraz półfinał z Danią,cholera wolałbym Islandię,no ale nic to trzeba walczyć dalej
Nawet jak zajmą 4 miejsce to i tak mogą wracać do kraju z podniesionymi głowami( w sumie to raczej mało kto wróci-większość gra w zagranicznych klubach )
Trochę w cieniu wielkich sportowych wydarzeń (BOGUŚ W. the best) jutro PROKOM będzie walczył z Climamio o awans do TOP'16. Niektórzy pytają po co niby ten awans??? Ja wiem po co? Bo już wypuściłem na rynek limitowaną wersję mojego STOUTA. 16 butelek z okazji awansu do TOP 16 . Trzymam kciuki za PROKOM, nie tylko ze względu na piwo. A co tam. Niech chłopaki grają jak najdłużej
Kurcze ,ale mnie wyprowadzają z równowagi sędziowie Robią co mogą by gospodarze zagrali w finale To już kolejny mecz,gdy mecz jest niekoniecznie czysty.Mam nadzieję,że Francuzi wygrają
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Kurcze ,ale mnie wyprowadzają z równowagi sędziowie Robią co mogą by gospodarze zagrali w finale To już kolejny mecz,gdy mecz jest niekoniecznie czysty.Mam nadzieję,że Francuzi wygrają
No i pomogli Niemcom W "naszym" meczu oprócz ostatnich kilku minut sędziowanie stoi na bardzo dobrym poziomie.Mamy wielką szansę pokonać Danię
Comment