Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mr-perez
    † 1971-2008 Piwosz w Raju
    • 2005.09
    • 514

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
    A z czego tu żartować? Że ma słabą formę?
    A co to kurde, maszyna jest? Bez formy to jest reszta naszych skoczków raczej. Jak zwykle nie weszli dobrze w sezon. Przemęczenie . Myślę, że Małysz pokaże się jeszcze w tym sezonie i będziesz oczy przecierał.

PS. Możemy się założyć publicznie o skrzynkę browarów. Szczegóły na PW. Wchodzisz?
    RTS WIDZEW
    www.kapsle.piwko.pl

Comment

• kiszot
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2001.08
      • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedzi
      A co to kurde, maszyna jest? Bez formy to jest reszta naszych skoczków raczej. Jak zwykle nie weszli dobrze w sezon. Przemęczenie . Myślę, że Małysz pokaże się jeszcze w tym sezonie i będziesz oczy przecierał.

PS. Możemy się założyć publicznie o skrzynkę browarów. Szczegóły na PW. Wchodzisz?
      Temat jest "Przy piwie o sporcie",więc o co chodzi? Przecież nie pisze,że jest cienki i nie potrafi skakać tylko,że jest bez formy.A z tego co pamiętam to trenerzy zapewniali,że jest w świetnej formie i czekaja z niecierpliwieniem na rozpoczęcie sezonu.A to,że reszta naszej kadry slacze jak skacze to inna bajka.Boję się tylko,że jak Małysz skończy karierę to skończa sie skoki w naszym kraju a przynajmniej na poziomie światowym.
      Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
      1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
      Mein Schlesierland, mein Heimatland,
      So von Natur, Natur in alter Weise,
      Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
      Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• skandal
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.05
        • 1439

Wczoraj na Eurosporcie była relacja z tegorocznego finału k-1. I znów wygrał Schilt. To juz zaczyna być nudne... Ale miał fart. Najpierw w półfinale juz po I rundzie wygrał z Le Banerem któremu odnowiła się kontuzja a w finale kontuzja dopadła Aertsa. Myśle że Le Baner miał szanse wygrać ze Schiltem, cisnął go w I rundzie, szkoda takiego zakończenia.

Comment

• biermann
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.09
          • 2552

Jakoś cicho tu o siatkówce... a nasze kobiałki wczoraj ładnie (z wyjątkiem 3 seta) z Holenderkami sobie poradziły. Oby dziś nasze siatkarki równe ładnie pacnęły Niemki.
          "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
          Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
          Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
          Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
          Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• Pinio74
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedzi
            Jakoś cicho tu o siatkówce... a nasze kobiałki wczoraj ładnie (z wyjątkiem 3 seta) z Holenderkami sobie poradziły. Oby dziś nasze siatkarki równe ładnie pacnęły Niemki.
            Meczyk niezły, a drugi set, gdy ze stanu 21-24 wyciągnęły na remis a potem wygrały na przewagi to było mistrzostwo świata. Cieszy szybkie zaaklimatyzowanie Barańskiej i Gajgał, zobaczymy co przyniesie dzisiejszy mecz z Niemkami.
            BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• biermann
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.09
              • 2552

Brawo, brawo siatkarki... Niemki zdmuchnięte, choć po trzecim secie wygladało to koszmarnie.
              "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
              Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
              Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
              Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
              Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• peter007
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.06
                • 2820

Po trzecim secie myślałem, że już "po ptokach" ale w piątym secie...brak słów. Brawo!!!
                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Gopher
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2007.10
                  • 450

Jutro ruszają ME w piłce ręcznej. Mecze na kanałach Polsatu.
                  Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

• dzidek1960
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.01
                    • 1548

Ja chcę pogratulować pięknego zwycięstwa Agnieszce Radwańskiej nad Swietłaną Kuzniecową! Wygrała 6:3 i 6:4 z zawodniczką rozstawioną z nr. 2 w turnieju Australian Open.
                    Wściekłem się przy okazji transmisji z tego meczu na Eurosport Cierpliwie czekałem do późnych godzin nocnych a te debile z kierownictwa stacji po pierwszym secie zrezygnowali z wcześniej zapowiedzianej transmisji tego pojedynku i rozpoczęli transmisję drugiego pojedynku pomiędzy dwiema rosjankami.
                    "Ma jednak kraj polski napój warzony
                    z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                    piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                    do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                    mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                    wybornym smakiem"
                    Jan Długosz, Historie Piwne
                    Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Kurcze,co się ostatnio dzieje z Adasiem M. 130 metrów na"mamucie " Według mnie powinien troszkę odpocząć od skoków i będzie miał szanse skończyć sezon w pierwszej dziesiątce.

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• skandal
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2002.05
                        • 1439

Siatkarki pięknie wczoraj zagrały, już zacieram rączki na finał!!
                        No i Andrew gruchnoł!! Gdyby Mollo nie robił z Gołoty wieszaka byłby nokaut jak w mordę strzelił. Ale czy Gołota jest na tyle mocny żeby walczyć o mistrzostwo...

Ooo-niespodziewanie przekroczyłem 1000 post!

Comment

• Bombadil13
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.05
                          • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedzi
                          Siatkarki pięknie wczoraj zagrały, już zacieram rączki na finał!!
                          Ja też. Ale całe sczęście, że już jesteśmy w interkontynentalnym
                          Poszukuję

Comment

• skandal
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.05
                            • 1439

Zawsze to jakaś pociecha ale nie ma co liczyć na następną szanse. Trzeba z rosjankami pojechać jak z podartym swetrem i tyle
                            A dziś jeszcze zaczyna się Puchar Narodów!!

Comment

• Bombadil13
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.05
                              • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedzi
                              Zawsze to jakaś pociecha ale nie ma co liczyć na następną szanse. Trzeba z rosjankami pojechać jak z podartym swetrem i tyle
                              Fajnie by było, ale z takim rozegraniem (średnio mamy wystawioną piłkę na 1,9 bloku) to z Ruskimi będzie ciężko. Choć nikt o tym nie wspomina mamy najgorsze rozegranie na turnieju. Muszą nasze rozgrywające wspiąć się na wyżyny.
                              Poszukuję

Comment

• skandal
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.05
                                • 1439

Zgadza się, wczoraj też to było niestety, dobrze widać.

Comment

Przetwarzanie...
                                X