Ja bym z chęcią potrenował. Odebrałem jedną lekcję i jest to coś niesamowitego - niby kilka kombinacji do wyboru, a możliwości multum.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziJakich następców? Jest dla ciebie idolem facet, który trzy razy w tygodni daje sobie obijać mordę? Trenowałeś kiedyś boks?
Z następcami może i krucho, bo droga do kariery prowadzi tu głównie poprzez zaistnienie w Igrzyskach, które opierają się na boksie amatorskim (zawodowcy nie starują) i stamtąd najlepsi próbują sił w zawodowstwie. Choć oczywiście nie jest to regułą, ale większość ze światowej czołówki ma za sobą medale IO (choćby Lennox Lewis czy... Gołota). Próbował Adamek, próbował Włodarczyk, każdy zaliczył potknięcie. Ja nie mam jakichś idoli. Walczy Polak - to mu kibicuję.
Problem w tym żeby nie dawać sobie mordy obijać, a jeżeli każdy pojedynek czy zwykły sparing ktoś już uznaje za obijanie mordy to pewnie facet daje się obijać nie 3 a z 5 razy w tygodniu. Poza tym w tej dyscyplinie trzeba sporo myśleć, jest takie powiedzenie że boks to "szybkie szachy".MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Znowu nasi hokeiści nie pojadą na Olimpiadę.Teraz w dupę dostajemy nawet od Japończyków,tragedia.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJak to, przecież Niemcy już zapewnili sobie udział w IO.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMiałem wrażenie, że nie dotyczy to reprezentacji w piłce nożnej.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
FCJP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi...kibicować hokeistą ...Last edited by sergioP; 2008-11-11, 22:13.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziWymachuje się nim, czy się w niego dmie... ?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Niezauważony przeszedł fakt wywalczenia pasa cruiserweight stajni IBF przez Tomasza Adamka, który po bardzo ciekawej walce pokonał na punkty Steve'a Cunninghama, czym pomścił porażkę Diablo Włodarczyka. Zwycięstwo zasłużone, bowiem "USS" aż 3 razy był liczony, mimo wszystko dobre wrażenie robiło jego sposób poruszania się po ringu i niesamowicie długie ręce. Oj, musiał się Adamek solidnie napracować...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Mamy kilkanaście federacji bokserskich, w tym cztery liczące się. Każda z federacji ma po bodaj 17 kategorii wagowych. Czyli mistrzów świata ważnych federacji mamy koło 70, a wszystkich coś pod 300. Trudno się tym wszystkim zbytnio ekscytować.Last edited by pieczarek; 2008-12-13, 16:56.
Comment
-
-
No tak, ale waga cruiserweight jest jedną z ważniejszych, federacja IBF także należy do wielkiej czwórki, a Polak pokonał czarnoskórego mistrza tej kategorii po świetnej walce w USA, co nie uszło uwagi tamtejszym mediom. Więc jest to jednak powód do satysfakcji. Tym bardziej że został nam już praktycznie teraz tylko Adamek. Gołota się skończył, Michalczewski też emeryt, Włodarczyk zatrzymał się na obijaniu Słowaków, to samo inne nasze gwiazdy. Adamek dokonał tego, że poradził sobie także na ringach w USA, co przecież nieczęsto się zdarza bokserom z europy.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
Comment