Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

To było dobre. Przyznam się, że na minutę przed końcem zwątpiłem ...

Comment

• Jadoo
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2008.10
      • 339

16 sek przed końcem już wątpiłem, jednak kciuków wciąż nie puszczałem i udało się!!!!!!!!!!!!!!! Jeju, głosu nie mam, mało co zwieracze mi nie puściły, to było coś absolutnie znakomitego, szok A jak nie będziemy mieli mistrza... wrrr...

Comment

• PabloZD
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.08
        • 222

W sumie nie wiem czy się cieszyć czy żałować, że nie mogłem meczu z Norwegią oglądać (na własnym meczu być musiałem). Z jednej strony minęło mnie zapewne super widowisko, z drugiej - gwarantowany zawał To jednak sport nie dla mnie. Już przy spotkaniu z Danią dogryzłem się do łokcia i wolę nie mysleć co by się działo dzisiaj. Teraz na spokojnie czytam sobie relacje minuta po minucie i kombinuję gdzie się wyrwać jak będą grali w półfinale z Chorwacją
        Na koniec oczywiście gratulacje

Comment

• dyrektor
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 1039

Ja też nie ogladałem. Tzn zacząłem, ale z nerwów rozbolała mnie głowa i poszedłem do sklepu (tam zawsze jest coś do roboty) niesmiało co jakiś czas lukałem w neta i szczerze na 15 sekund do końca - mówię no to już po mszy... a tu ......jakieś jaja normalnie zwariowałem i w spokoju poszedłem do domu oglądać powtóki i komentarze oczywiście zaopatrzony w siatę piwska
          http://www.for-nails.pl/
          http://stanbud.biz/
          https://www.facebook.com/pages/Sklep...89562121174566

Comment

• Pogoniarz
            † 1971-2015 Piwosz w Raju
            • 2003.02
            • 7971

To co zrobili chłopaki, to majstersztyk Sam mecz pełen niewymuszonych błędów.
            Teraz na tapecie Chorwaci...Miejmy nadzieje, że limit szczęścia nie został już wykorzystany
            Serdeczne podziękowania dla TVP, wzruszyłem się słuchając naszego hymnu

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• lordofdabeer
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2008.06
              • 112

Na cześć naszego trenera od dzisiaj wchodzi w życie nowa jednostka czasu:
              15 sek = 1 Wenta

Comment

• kiszot
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🍼🍼
                • 2001.08
                • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                To było dobre. Przyznam się, że na minutę przed końcem zwątpiłem ...
                Nie ty jeden.
                Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                So von Natur, Natur in alter Weise,
                Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Pancernik
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2005.09
                  • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
                  Nie ty jeden.
                  Ja też... "Z nerw wyszłem" i poszedłem otworzyć kolejnego Ciechana Wybornego .

Comment

• peter007
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.06
                    • 2820

Po prostu szok! Norwegia wycofując bramkarza postawiła wszystko na jedną kartę. Na szczęście to było nasze rozdanie
                    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Nie wycofali bramkarza! Przy remisie oba zespoły odpadały. Musieli rzucić, więc bramkarz poszedł do przodu i to on stracił piłkę.

Comment

• lordofdabeer
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2008.06
                        • 112

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                        Nie wycofali bramkarza! Przy remisie oba zespoły odpadały. Musieli rzucić, więc bramkarz poszedł do przodu i to on stracił piłkę.
                        Wycofali bramkarza, z tymże dodatkowy zawodnik wchodzący w pole za bramkarza musi tak jak on ubrać inną koszulkę dla odróżnienia.

Comment

• pieczarek
                          • 2001.06
                          • 5011

Czy nie jest tak, że zawodnik z pola ubierając koszulkę bramkarza staje się bramkarzem? Na przykład mógłby w razie potrzeby bronić w obrębie pola bramkowego. Duńczycy podmienili więc bramkarza z umiejętnością obrony własnej bramki na bramkarza z umiejętnością atakowania bramki przeciwnika. Tak im się przynajmniej wydawało.

Comment

• lordofdabeer
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2008.06
                            • 112

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedzi
                            Czy nie jest tak, że zawodnik z pola ubierając koszulkę bramkarza staje się bramkarzem? Na przykład mógłby w razie potrzeby bronić w obrębie pola bramkowego. Duńczycy podmienili więc bramkarza z umiejętnością obrony własnej bramki na bramkarza z umiejętnością atakowania bramki przeciwnika. Tak im się przynajmniej wydawało.
                            Dokładnie tak. W sumie to od umiejętności ofensywnej bramkarza zależy czy weźmie udział w akcji pod bramką przeciwnika, czy też zastąpi go zawodnik z pola.

Comment

• danio_145
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2005.02
                              • 723

Norwegowie podobnie myślą
                              "- Sędziowie nas załatwili. To ich wina, że przegraliśmy. Były dwa pewne karne w ostatnich minutach i nie odgwizdali ich i z tego powodu przegraliśmy. Niech jeszcze raz przejrzą zapis spotkania i nauczą się dobrze regulaminu - powiedział Johnny Jensen"

Comment

• Promil03
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2007.10
                                • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lordofdabeer Wyświetlenie odpowiedzi
                                Na cześć naszego trenera od dzisiaj wchodzi w życie nowa jednostka czasu:
                                15 sek = 1 Wenta
                                Też oglądamy "Szkło Kontaktowe"

Comment

Przetwarzanie...
                                X