Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTo musi być bardzo pasjonujące, jak dwóch półmózgów okłada się po ryjach.
Mam nadzieję, że nawet przez przypadek nie włączę tego ani na sekundę.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Udajecie polskich wojaków czy okupacyjnych?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziUdają wojaków miejscowych.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNo Arcy czy Kubica potwierdził to że jest dobry?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTo coraz trudniejsze pytanie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZ piasku bicza nie ukręcisz.Jak nie ma sprzętu to i o wyniki trudno.
I jeszcze dwa pytania:
- dlaczego Heidfeld zdobywa w tym roku punkty, choć też jeździ BMW?
- dlaczego to Heidfeld pobił właśnie rekord kolejnych ukończonych wyścigów?
Oby bolesna lekcja z tego sezonu przyniosła Kubicy korzyści.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMożna to różnie rozumieć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziA więc odwracając, sukcesy w poprzednim sezonie na innym sprzęcie nie byłyby możliwe?
I jeszcze dwa pytania:
- dlaczego Heidfeld zdobywa w tym roku punkty, choć też jeździ BMW?
- dlaczego to Heidfeld pobił właśnie rekord kolejnych ukończonych wyścigów?
Oby bolesna lekcja z tego sezonu przyniosła Kubicy korzyści.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziNie można. Regiment nr 40 stacjonował najpierw we Wrocławiu (1741 - 56), a potem w Świdnicy (1763 - 1807). Okręgiem poborowym były powiaty średzki, złotoryjski i chojnowski.
Z wehrmachtem było podobnie,poborowi byli nasi a wojska jakby ..............tez nasi (dobra dla was to były wojska okupacyjne)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
cyt. TVP Info
"W siedmiu miastach organizujących Eurobasket 2009 pobito rekord Guinnessa w kozłowaniu piłką do kosza. Najwięcej osób stawiło się pod Katowickim Spodkiem.
Warszawa, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Łódź, Bydgoszcz i Katowice. W tych miastach bito rekord! Żeby wpisać się do Księgi potrzeba było 5 tysięcy osób. W samej Warszawie, na Agrykoli stawiło się blisko 5 300 kozłujących Polaków.
W akcji brało udział kilku reprezentantów Polski, m.in. Łukasz Koszarek, Filip Dylewicz i Krzysztof Szubarga. We Wrocławiu był także Maciej Zieliński, legenda polskiej koszykówki. "
No to od dzisiaj mam w rodzinie rekordzistę
Comment
-
-
Comment