Nie wiem, na jakim poziomie stał cały konkurs, ale emocje w końcówce każdej z serii pewnie były ogromne. Gratulacje należą się Kamilowi, ale nie można zapominać też o Łukaszu Kruczku, bo jakby nie patrzeć to on z całym sztabem trenerskim jest ojcem jego sukcesu.
Po raz kolejny okazało się, że niezbyt dobry sportowiec może okazać się dobrym szkoleniowcem (reszta drużyny też skacze na przyzwoitym poziomie).
No i teraz można sobie przypomnieć jeszcze początek sezonu i pieprzenie o ew. odejściu Kruczka, bo chłopaki nie potrafią do '30' wejść...
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Podpinam się pod uwagę belfra - Kruczek mimo iż nie był dobrym skoczkiem, jako trener sprawdza się bardzo dobrze. Zapewne stoi za tym wiele osób ze sztabu trenerskiego, ale mimo wszystko cała uwaga skupia się na Łukaszu.
PS. Mam nadzieję, że zostanie to dostrzeżone chociażby w takim plebiscycie Przeglądu Sportowego
Podpinam się pod uwagę belfra - Kruczek mimo iż nie był dobrym skoczkiem, jako trener sprawdza się bardzo dobrze. Zapewne stoi za tym wiele osób ze sztabu trenerskiego, ale mimo wszystko cała uwaga skupia się na Łukaszu.
A pomyśleć, że w tradycyjnym polskim stylu po dwóch nieudanych pierwszych konkursach Pucharu Świata wszyscy chcieli go zwalniać.
PS. Mam nadzieję, że zostanie to dostrzeżone chociażby w takim plebiscycie Przeglądu Sportowego
Jeśli znowu zaliczy słaby początek sezonu to nie ma większych szans, bo ludzie głosują na tych co są najlepsi w danym momencie i nie ma tu znaczenia, że są to sportowcy, którzy największe sukcesy odnoszą w obecnym roku kalendarzowym, a nie w tym, których dotyczy plebiscyt.
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Kowalczykowa zagrała poniżej pasa nie uczestnicząc w ostatnich zawodach na które przyjechało mnóstwo kibiców wydając wielkie pieniądze!
Tak się nie robi Pani Justyno, tym bardziej w ostatniej chwili!
Ty lepiej zacznij się wkurzac na to co będzie po zakończeniu przez nią kariery.Wtedy będziesz wielce bo skończa się biegi narciarskie w polsce.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment