[QUOTE]żąleną napisał(a)
[B]Czytaliście o zachowaniu kibiców Liverpoolu podczas meczu Pucharu Ligi Angielskiej? Nie mam słów... Przez cały mecz skandowali 'Jerzy Dudek', nagradzali go brawami po każdej interwencji, a po meczu ponoć owacja. I TO JEST KIBICOWANIE!!! A nie jakieś cyniczno-prześmiewcze pierdu pierdu. Trzeba umieć docenić, co się ma.
I właśnie dlatego od lat kibicuję temu klubowi bo jest inny od klubów-fabryk do robienia pieniędzy jak Real, Milan, Bayern czy Manchester United. A Liverpool to prawdziwy robotniczy klub dla zwykłych prawdziwych ludzi.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Nie chciałbym tutaj rozpoczynac jakiejś forumowej wojny miast zapoczątkowanej tym pięknym sportem jakim jest piłka , ale tak naprawde to wiesz dobrze ze to kibole Pogoni zaczeli w Szczecinie awantury i to oni blokowali przez 2 godziny wyjazd ze stadionu chca zatrzymac autobus z Lechitami
ps. sorka nie zauważyłem że mi lokalizacja zniknęła
Volkh napisał(a) Peace and Beer
Od tej pory uśmiechnięta morda oznacza życzliwy żart a nie samozadowolenie.
Wszystkim obrażonym stawiam piwo.
Tak się składa że mi nie musisz stawiać piwa
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
za niecałą godzinę na Arena auf Schalke mecz Wisły o awans do 4 rundy Pucharu UEFA więc kufle w dłonie i
Zwycięży Orzeł Biały Zwycięży Polski ród Zwycieży Nasza Wisła bo to Krakowski Klub!!!
a swoją drogą ciekawe co by było gdyby mieli grać w odwrotnej kolejności (dziś w Krakowie) może przy -15 stopniach mielibyśmy wieksze szanse ???
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
długo dochodziłem do siebie po tym meczu i straciłem sporo nerwów ale oby wiecej takich cghwil w polskim futbolu i oby prezesi Wisły (Telefoniki-a ci to potrafią namieszać jak było ostatnio widać w Ożarowie ale to tylko tak na marginesie) zatrzymali w klubie Żurawskiego, Kosowskiego i Głowackiego dając im odpowiednie wynagrodzenia na które niewątpliwie firmę stać.Bo jak było dzis widać naprawdę warto!!!
WISEŁKA!!!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!