Kalafior napisał(a)
Piecia, jak masz wypisywać takie głupoty to Ty lepiej już nie pij więcej tego piwa, odstaw tą butelkę i idz spać, do jutra Ci przejdzie.
kolega chyba nie wie co to jest forum - każdy ma prawo do wyrażania swojej subiektywnej opinii na podane tematy a jeśli komuś moje zdanie się nie podoba to wcale nie znaczy że je zmienię, a w opinii nt. Krakowa nie widzę nic głupiego i jestem pewien że to nie tylko moja opinia
PS.butelki nie odstawię bo jej nie mam a chętnie bym wypił gdybym tylko mógł...
żąleną napisał(a) Oj, znowu mieli dużo farta chłopaki (początek drugiej połowy), ale przynajmniej potrafili stworzyć coś z przodu i po 3 bramce wciąż chcieli strzelić następne. To jest prawidłowa postawa! Szkoda, że nie istnieli za bardzo w środku pola, ale na szczęście w bramce stał Hugues (tak to się pisze?) a z przodu był Żurawski i Kosowski. No, jeszcze Kuźwa, ale o nim nie będę się wypowiadał...
Ciekawe, kogo wylosują, ale niezależnie od wszystkiego muszą poprawić grę w obronie, bo ciężko będzie trafić na drugą tak nieskuteczną drużynę jak Schalke. Chociaż bramka Hajty pierwszej marki.
Pewnie lepiej ich negować bo nic nie grali, byli do d, nie istnieli, mieli farta i wogóle. No ale jak dla mnie grali super, co do środka to chyba nie obserwowałeś gry Szymkowiaka, to co on robił w środku pola. Jak dla mnie Wisła gra najciekawszą piłkę w Polsce teraz. Przede wsztstkim nie jest to gra schematyczna, taka jak dominuje.
Schemat było widać u Legii gdy grali z S04 wogóle nie mieli pomysłu na grę.
Wiwat Wisełka, szkoda tylko, że teraz będziemy mieli przerwę bo chłopaki są na fali i wydaję mi się, ża Lazio mogliby zrobić psikusa, no ale poczekajmy.
talrasha napisał(a)
Pewnie lepiej ich negować bo nic nie grali, byli do d, nie istnieli, mieli farta i wogóle. No ale jak dla mnie grali super, co do środka to chyba nie obserwowałeś gry Szymkowiaka, to co on robił w środku pola.
Nie wciskaj mi słów, których nie powiedziałem. Doceniam klasę Wisły i cieszyłem się jak dzika świnia, kiedy przeszli Schalke. Uważam tylko, że grali za bardzo cofnięci, no i ilość sytuacji pod swoją bramką, do których dopuścili w tym dwumeczu, woła o pomstę do nieba - że z tego wszystkiego stracili tylko dwie bramki jest fartem, jakiego jeszcze w życiu nie widziałem.
Ale strzelili, co mieli strzelić i za to ich zdrowie.
Gratulacje dla Wisły!!!!! Trochę spóźnione ale wcześniej nie było możliwości żeby to uczynić w tym miejscu. Niektórzy obawiają się że krakowska drużyna zostanie wyprzedana ale jak zapewniają prezesi tego klubu nic takiego się nie stanie. Cupiał może ale nie musi sprzedać co najwyżej jednego gracza. Oby dotrzymał słowa i nie spuścił Wisły tak jak Ożarowa.
Duże brawa dla Wisły, tak grającej polskiej drużyny nie widziałem od wielu, wielu lat. Niestety nie mam złudzeń w tym składzie długo nie pograją. Może pieniądze uzyskane z transferów pozwolą na unowocześnienie stadionu. Bo to przecież wstyd, żeby na takie mecze jak z Parmą, czy Schalke przychodziło raptem 9000 widzów. Dla przykładu w Poznaniu na mecze niestety słabiutkiego Lecha przychodzi 20tys. widzów.
Słyszałem że Wisła wystosowała pismo do UEFA z zapytaniem czy mogą postawić dwie dodatkowe przenośne trybuny na meczu z Lazio. Wątpię żeby dostali na to zgodę ale pomysł jest całkiem niezły choć rzeczywiście mogli by się w końcu zabrać za budowę fajnego stadionu.
baklazanek napisał(a) mogli by się w końcu zabrać za budowę fajnego stadionu.
Główną przeszkodą jest to, że TS Wisła ciągle nie ma prawa własności do stadionu - ciągle należy on do wojska (Wisła była klubem wojskowym). Ale starania trwają.
Comment