Hmmm co to jest Legia , za długo by opowiadać, ale w kilku słowach to : Najlepszy Klub Sportowy w Polsce.
Ps. Jak tat Szombierki
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
[QUOTE]Piecia napisał(a)
[B]Dawno nie było tu nic o Małyszu a ten skacze w kratkę......wczoraj 15 dziś po I serii jest drugi. Poza nim jeszcze dwóch naszych w II serii...czyli miła niespodzianka jak narazie.
Już biegłem do lodówki, już otwierałem drzwiczki, już miałem wyciągać zimnego Lecha Pilsa a tu niestety pech, Adam walczył ale nie udało się, czwarte miejsce. Szkoda, ale mimo tego Adam jest wielki. No cóż Lecha nie wypiłem, będzie na inną okazję.
Piecia napisał(a) Dawno nie było tu nic o Małyszu a ten skacze w kratkę......wczoraj 15 dziś po I serii jest drugi. Poza nim jeszcze dwóch naszych w II serii...czyli miła niespodzianka jak narazie.
Już biegłem do lodówki, już otwierałem drzwiczki, już miałem wyciągać zimnego Lecha Pilsa a tu niestety pech, Adam walczył ale nie udało się, czwarte miejsce. Szkoda, ale mimo tego Adam jest wielki. No cóż Lecha nie wypiłem, będzie na inną okazję.
A co ja mam powiedzieć?Człowiek pracuje(złota niedziela) a tu Adam skacze...nerwy mną szarpały musiałem uważać żeby klientowi ucha nie uciąć , w końcu wracam do domu i dowiaduję się że Adam czwarty.Ach Lech-a musiałem wypić na te skołatane nerwy i zrobiło mi się błogo...
Proponuję aby wszyscy Forumowicze trzymali kciuki, za boskiego ADAMA MAŁYSZA, w turnieju czterech skoczni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Ciekawe za kogo będziemy trzymali kciuki jak zabraknie Małysza.Bo następców jakoś nie widzę
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
adam16 napisał(a)
Tajner twierdzi, że ma swojego czarnego konia - Pochwałę. Pokazał się chłopak w Mistrzostwach Polski.
Na razie Małysz zaczął odzyskiwać formę i pokazał w Zakopanem , że
jak chce , to potrafi. Małyszowi jest trudno , bo jest jedynym
w polskiej drużynie skoczkiem na wysokim poziomie. Niemcy , Finowie
czy Austriacy mają co najmniej po 3-5 zawodników na najwyższym
sportowym poziomie.
djot napisał(a)
Oj szostak, szostak, widać, że nie przeglądasz wiadmości sportowych np z siatkówki, czy koszykówki. Mnóstwo zespołów europejskich ma w swoich nazwach nazwy sponsorów.
A polski żużel ? Wielu czołowych zawodników ma logo browaru ,
taki pewien poznański mi sie wrył w pamięć). Także stadiony
oblepione i zarzucowne są reklamami browarów.
Hej forumowicze , nie zawężajcie dyskusji piwno-sportowej jedynie do
futbolu. Niedawno odbyła się transmisja walk bokserskich
sponsorowanych przez browar Głubczyce. Promowano namolnie i nachalnie
piwo Hammer , którego sprzedaż miała wzrosnąć , gdy jakiś zabijaka
z przedmieścia prawie na śmierć miał oklepać przeciwnika. I walka , i to piwo -> no comments.
Comment