Przegrał bo grał z najlepszą drużyną w angli
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Przy piwku oglądaliśmy Turniej Czterech Skoczni (no na razie dwóch) i muszę stwierdzić, że w końcu coś zaczyna się dziać. Zacznie się w końcu jakaś rywalizacja (no i niestety biadolenie mediów).
Ile może Adaś wygrywać? Za jakiś czas byłoby to po prostu nudne i bez jakichkolwiek emocji. A tak mieliśmy dużą dawkę stresu i podniesiony poziom adrenaliny (no i piwa).
Chyba większosć z nas miała chęć "skrzywdzić" Svena za jego jakże wielką eksplozję radości po wygraniu drugiego turnieju. No cóż. Skaczemy dalej.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Adam Małysz jest człowiekiem, a nie maszyną do wygrywania, mówię to Wam wszystkim, którzy za zwycięstwa pragną Adama uściskać, a za przegrane ukrzyżować"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
no Cordel dobrze mówisz
może kiedyś razem pooglądamy skoki, racząc się przy tym browarem obficieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
ktoś musi po piwo skoczyćWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Ludziska mają do Adasia pretensje. Tylko o co. Dwa lata temu wejściwe do pierwszej dziesiątki byłoby zaskakującym sukcesem, a dzisiaj mamy kęskę narodową, bo Adaś jest piąty lub trzeci. A fe. Przecież i tak wiemy, że Małysz jest najlepszy!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Originally posted by adam16
Ludziska mają do Adasia pretensje. Tylko o co. Dwa lata temu wejściwe do pierwszej dziesiątki byłoby zaskakującym sukcesem, a dzisiaj mamy kęskę narodową, bo Adaś jest piąty lub trzeci. A fe. Przecież i tak wiemy, że Małysz jest najlepszy!To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
o 13:45 zapraszam wszystkich na stronkę http://skispringen.rtl.de/ (niestety nasz onet niezbyt działa), gdzie można śledzić na bieżąco dzisiejsze zawody w Innsbrucku
wystarczy wybrać "live" z małej rozwijane zakładki w lewym dolnym rogu i potem co jakiś czas odświeżać ekran (F5).
ja będę w pracy więc piwka przy tym nie skosztujęWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Ja też w parcy, kto wymyśla w dzień powszedni konkurs o tej godzinie. Co oni tam w Austrii tylko piją i skoki oglądają i do pracy nie chodząTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment